Followers

Tuesday, November 12, 2013

lost world of tambun : the amusement park

memandangkan mama lynn takde banyak gambar untuk dikongsi, mama lynn bermula dengan gambar yang tak seberapa ni dulu. in shaa Allah di entri akan datang mama lynn akan buat reseach dulu apa yang best di lost world of tambun. manakan tidak , focus ke sana lebih kepada nak mandi & have fun. memang x sempat la nak bergambar.


posing ala-ala gediks. yang ni pic selepas meronda naik train kat dalam lost world of tambun. berkenan sungguh tengok beca yang diorang display ni. even handle beca ni keras tetap jugak nak pose. muka buruk tu abaikan lah eh. memang x reti nak cantik2 kalau nak g mandi ni. janji sopan.  

 
 
 
 

STORM RIDER ni juga dikenali sebagai pirates ship.  mama lynn takde la gayat sangat masa duduk kat tengah2 masa 1st ride. 2nd time naik saje la nak rasa duduk bahagian belakang. hahahaa terasa gayat kot. moment yang mama lynn tak boleh nak lupa bila ibunda mama lynn ketakutan sampai pejam mata. nak bagi ibunda cool down pun susah jugak. nak tak nak ibunda layan jugak la STORM RIDER ni berayun sampai berhenti. memang thrill jugak untuk mama lynn. Alhamdulillah xde la sampai nak menangis pun.
 
mama lynn sempat la rakam video masa kat atas STORM RIDER ni. next entri mama lynn share video tu ngan u alls k. hehe jangan tak tahu 2 adik kat blakang mama lynn dalam pic kat atas tu macam control ensem la pulak. hehe ... kalau x percaya kat video nanti u alls boleh tengok.
 


mama lynn sempat pose depan entrance Lupe’s Adventure. pada yang tak tahu Lupe’s Adventure berupa roller coaster eh kawan2. thrill ke tak ? setakat anak-anak 5-6 tahun tu boleh je naik. mama lynn tak dibenarkan snap gambar ketika berada dalam roller coaster. kalau nak gambar kena beli kat diorang.
 
 
 
memandangkan nak masuk rumah hantu ni kena bayar, mama lynn pilih untuk bergambar ngan hantunya je la. tak ingat pulak berapa rm/ person. yang pasti nak masuk rumah hantu ni je la kena bayar. kalau nak main kat THE AMUSEMENT PARK semuanya percuma. berbaloi-baloi la kan sekali bayar semua boleh main. kalau kat tempat lain memang tak la.

 
 

DRAGON FLIGHT ni merupakan tarikan yang mama lynn suka sangat. jangan x percaya 2x jugak la mama lynn layan benda ni. rasa heaven sangat bila da swing. terasa di awang-awangan sungguh. suka sangat main kalah budak-budak.
 
lupa nak ambil gambar  GIDDY GALLEON . yang ni ala-ala DRAGON FLIGHT  jugak cuma rekabentuknya ala-ala sampan kecil. kalau bawak anak-anak mesti diorang suka sangat.

next entri mama lynn share apa yang best kat water park pulak. sori sangat-sangat cos gambar suam-suam kuku. memang x banyak bergambar on that day.



♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

7 pesanan kasih sayang:

  1. mase g tambun dulu pegi gakla amusement park tu.. dapat laa sekor anak gajah merah.. hehhe
    http://sinarcintaku.blogspot.com/2013/05/honeymoon-di-lost-world-of-tambun-part-2.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg best dia ala2 konsep funfair kan cuma kalau nak main games tu kena beli token la. hehe hadiah dia byk sgt teddy besar2

      Delete
  2. Pernah pergi sini best sangat...tambah pi petting zoo best anak2 pun suka...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sempat pegi pun.. kalau ikutkan besarnya tempat nak explore kat dlm tu . xpe la next time boleh pegi lagi

      Delete
  3. hehehe . ok jugak la kat sini kn . boleh la leyla pergi nnti . bleh have fun dngn kawan2 .

    ReplyDelete
    Replies
    1. btul tu.. spend time ngan kwn2 kat sini pun best. g ngan family pun best jugak

      Delete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar