Followers

Tuesday, November 12, 2013

earnings : CPUV campaign + CPC campaign

 
 
sepanjang mama lynn blogging x penah lagi dapat payment dari berblog. kat atas ni updated terkini akaun nuffnang mama lynn. sikit je dan nak kejar 1st payment should be more than rm50.00.
 
kawan-kawan blogger, kalau sudi klik la iklan nuffnang kat blog mama lynn ni eh. mana tahu berkat kerajinan u alls dapat jugak mama lynn menabung. dapat la mama lynn buat contest atau segmen untuk u alls pulak. teringin lak nak buat segmen.
 
p/s : kalau mama lynn nak buat segmen. segmen apa yang best eh ?

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

5 pesanan kasih sayang:

  1. done menabung untuk mamalynn;)

    em,segmen simple giveaway,hee...pasti ramai join:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa Allah boleh dipertimbangkan.. lama sgt2 x buat apae segmen

      Delete
  2. waa bestkan biler dah nampak hasilnyer kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah.. jom sama2 klik tabungan mama lynn tu.. hehe baru cpt2 dpt hasil.. kikikiki

      Delete
  3. wah.. sikit je lagi... ape pun tahniah...

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar