Followers

Friday, November 15, 2013

convo tabika anak mak














mama lynn tak berapa sihat seminggu dua ni. semalam mama lynn MC. rasa tak larat sangat dah. ngan selsema + batuk + kahak = muntah. muntah tak sihat okeyh bukan muntah tanda-tanda ibu mengandung.
 
ni pun rasa x bermaya lagi. dah la lupa bawak ubat. balm panas pun lupa nak bawak. be strong duhai diri. dugaan kecil je ni.
 
oppsss lupa lak.. ekceli 12 November lepas anak bujang mama lynn konvo tadika dah. rasa sekejap je masa berlalu. bermula mama lynn menjadi "MAK" kepada zahir masa tu dia baru berusia setahun lebih. dah besar anak mama lynn ni. tahun depan dah nak masuk darjah 1 pun.
 
mama lynn tak dapat nak join pun tengok konvo zahir. mujur mamanya ambilkan jugak gambar zahir walau tak banyak. zahir konvo hari bekerja (selasa) . mama lynn pulak memang xde cuti dah. cuti berbaki 3 hari untuk mama lynn bawak ke tahun hadapan. kebetulan pula hari yang sama mama lynn ada appointment ngan dentist.
 
moga zahir a.k.a along membesar jadi anak yang bijak dan soleh. sekarang ni mama lynn agak risau cos zahir kuat sangat tengok tv. cuti sekolah pun dah nak mula esok. mama lynn perlu ada perancangan yang baik untuk pastikan zahir tak terlalu kerap menonton tv. kalau u alls ada apa-apa pandangan boleh la share dengan mama lynn.

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

No comments:

Post a Comment

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar