Followers

Thursday, October 3, 2013

menulis itu cinta mama lynn

menulis tu memang minat mama lynn sedari dulu. teringat pulak memori sewaktu di bangku sekolah. mama lynn memang suka tulis cerpen pendek. dan mama lynn pernah tujukan cerpen mama lynn tu untuk seorang lelaki yang mama lynn admire. mama lynn print salinan cerpen tu dan hadiahkan kepada beliau. sampai sekarang mama lynn simpan kemas-kemas wajah admire mama lynn tu. alhamdulillah dia dah ada keluarga sendiri pun. kali terakhir mama lynn nampak dia lebih kurang setahun - 2 tahun lepas. tu pun terpandang dari jauh.
 
cakap pasal admire ni tak tahu la kenapa dulu mama lynn sukakan lelaki dewasa. masa tu mama lynn baru dalam tingkatan 5 dan lelaki yang mama lynn admire tu dah menghampiri usia 30 tahun kot. tak tahu lah di mana menariknya dia.
 
teringat satu peristiwa paling best bila admire mama lynn tolong hantar ke sekolah masa percubaan spm. masa tu jambatan kapar tu runtuh kot. jalan pun jammed. mama lynn saja minta dia tolong then dia pun x keberatan untuk menghantar mama lynn dan kawan mama lynn ke sekolah.
 
cerita lama yang dah jadi sejarah hidup pun. alhamdulillah di usia 30 tahun ni mama lynn ada peneman hidup a.k.a suami. ikatan perkahwinan diikat di usia mama lynn 26 tahun lagi cuma kami masih belum dikurniakan zuriat sendiri. walaupun masih belum mampu memberikan zuriat buat suami mama lynn tidak pernah menafikan kasih sayang pada suami. dialah peneman hati ini. kasih sayang mama lynn untuk suami tak pernah berkurang.
 
dari kisah minat menulis dah bertukar ke admire dan suami pula. heheh tu la, mama lynn pun tak boleh nak jangka apa yang mama lynn akan tulis. semuanya datang sendiri.
 
banyak kisah kehidupan yang mama lynn kongsikan di blog ni. menulis, mama lynn sangat cintakan bidang ini. mungkin mama lynn bukan penulis professional tetapi menulis di blog cukup memberi kepuasan buat diri ini.
 
mama lynn bukan seorang yang hipokrit dalam menulis. tiada apa yang mama lynn perlu malukan dengan hidup ini. Alhamdulillah dengan kasih sayang Allah S.W.T mama lynn masih diberikan kesempatan itu. cuma mama lynn juga impikan apa yang mama lynn kongsikan dapat memberikan manfaat pada semua. in shaa Allah.

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

No comments:

Post a Comment

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar