Followers

Thursday, September 26, 2013

Cantik Dengan SF Beauty... Dengan Harga Yang Hebat




 
 
 
 
 :: diantara produk SF beauty ::

 
PRODUK SF BEAUTY

Sf Beauty hasil daripada penemuan sumber semulajadi diadunkan khas daripada ekstrak buah-buahan dan rempah ratus terpilih.

Amat sesuai untuk semua jenis kulit. Terdapat dua (2) set pilihan iaitu:-

1. Kulit Normal/Berjeragat
2. Kulit Berjerawat

Setiap Set terdiri daripada 3 item iaitu sabun pembersih,krim siang dan krim malam.

Penggunaannya amat ringkas dan sangat2 memudahkan, ianya dapat menjaga dan merawat kulit rosak/kusam/berparut dan kedutan halus agar terselah lagi kecantikan asli setiap individu yg pasti mencubanya.

Ia juga membantu meningkatkan metabolisma kulit dengan penjanaan sel2 baru, merencatkan proses penuaan,mengurangkan jeragat/pigmentasi, menambahkan keanjalan kulit dan mengekalkan kelembapan semulajadi agar anda tampil segar,berseri dan muda sentiasa INSYAALLAH.
 
CARA MUDAH PENGGUNAAN SF BEAUTY

1. Cuci muka dengan sabun dua kali sehari.
2. Gunakan krim malam pada malam hari.
3. Gunakan krim siang pada siang hari (sebagai pelindung UV).

Sapuan kedua-dua krim adalah selepas mencuci muka dengan sabun. Jangan sapu krim terlalu tebal. Jika kulit kering, basahkan hujung jari dengan air bagi memudahkan sapuan krim.

Jika pada awal penggunaan muka terasa pedih,
hentikan penggunaan krim malam tetapi teruskan penggunaan krim siang dan sabun. Selepas dua atau tiga hari, gunakan semula krim malam.

Senang je kan? Ada lagi satu pesanan, kalau dah pakai krim siang SF Beauty ni, korang dah tak perlu pakai foundation lagi dah. Just sapu bedak je. Dah lawa dah pun.

 
MAKLUMAT PRODUK
 
Untuk Pengguna2 Baru Yang Belum Tahu Kandungan Di Dalam Produk Skincare 3 in1 Sf Beauty

Produk ini selamat dan bebas dari bahan kimia berbahaya!! yang paling penting produk ini mendapat kelulusan KKM

Fungsi Krim Siang SF Beauty

- sebagai pelindung UV dan pelembab kulit, menghalang cuaca panas dan hidrasi yang boleh menyebabkan kulit kering.Krim siang SF Beauty boleh dijadikan alas bedak, menceg...ah debu dan kotoran kosmetik dari terkena pada lapisan kulit.

Kandungan:


 - Kunyit salah satu tumbuhan herba yang dirumus dalam krim siang SF Beauty. Kunyit terbukti dalam kajian saintifik mampu mengurangi tanda tanda noda dan kusam pada wajah, meratakan tona kulit dan melicinkan kulit. Ia mempunyai anti-oksida yang tinggi, mampu merawat dan menganjalkan kulit. Selain kunyit, kandungan yang ada dalam produk krim siang SF Beauty ialah temulawak. Sejenis tumbuhan herba yang turut kaya antioksidan yang melambatkan proses penuaan, turut berkesan mengubati jerawat dan merawat bintik2 hitam pada kulit.

Fungsi Krim Malam SF Beauty
- Krim yang berfungsi mengangkat sel-sel mati pada kulit, menggantikan kelembapan yang hilang akibat cuaca siang yang panas serta memulihkan kembali sel-sel yang lesu dan letih agar bangun pagi kulit lebih segar dan berseri.

Kandungan

- Krim malam SF Beauty pula diperkaya dengan sumber tumbuh-tumbuhan pergunungan serta zat tambahan dari sarang burung walit. Ia berupaya menyubur dan merangsang sel kulit agar sentiasa awet muda, halus, licin, lembut dan anjal. Selain menyegar dan melembabkan kulit, khasiat sarang burung walit juga boleh mengurangkan kedutan halus serta mencerahkan wajah.

Sabun Pembersih SF Beauty

- Sabun pembersih SF Beauty ia ada campuran ekstrak buah-buahan dan madu lebah. Keistimewaan madu lebah memang sudah diketahui umum dalam memberikan kesihatan dan kecantikan kulit sejak zaman berzaman.

SF Beauty menyediakan dua sabun pembersih untuk kulit muka yang berbeza iaitu sabun vitamin c (berwarna hijau) dan vitamin E (berwarna kuning).

Sabun Vitamin C

- Vitamin C (asid askorbik) dalam sabun pembersih SF Beauty membantu mereka yang bermasalah jerawat dengan mengawal pembiakan bakteria penyebab jerawat, mempercepatkan kesembuhan luka, merawat parut serta menguatkan tisu kulit dan badan. Vitamin C amat diperlukan dalam proses pembentukan kolagen, iaitu jalinan protein penting yang berperanan membentuk lapisan kulit sihat dan kuat. Selain itu, Vitamin C juga berupaya mengawal pengeluaran sebum berlebihan yang menyebabkan kulit sangat berminyak, yang akhirnya menutup pori2 kulit dan menyebabkan bintik putih dan hitam di wajah. Dengan amalan berterusan, kulit tampil lebih licin, halus dan anjal.

Sabun Vitamin E

 - Sabun pembersih SF Beauty berumusan Vitamin E (tocopherol acetate) pula bersifat antioksidan yang melindungi kulit dari kerosakan yang berpunca akibat sinar UV serta pencemaran. Ia mengaktifkan metabolisma bagi merangsang pertumbuhan kulit baru yang sihat, membantu sel2 kulit mendapat lebih oksigen dan kekal lembab. Hasilnya kulit lebih licin berseri, cerah serta mengelakkan penuaan pramatang seperi kedutan halus dan jeragat.

 
TAWARAN HARGA RENDAH !!!!

 
1. Full set Vitamin E - RM119.80
2. Full set Vitamin C - RM 124.80
Harga yang saya tawarkan = RM90 INCLUDE POSTAGE
 
(BOLEH DAPATKAN DENGAN HARGA LEBIH RENDAH DENGAN PEMBELIAN LEBIH DARI 1 SET)

 Loose Items
Twin Cream - RM75.00
Day Cream - RM40.00
Night Cream - RM40.00
Soap Vitamin E - RM35.00
Soap Vitamin C - RM35.00
INCLUDE POSTAGE
:::: Tempah Sekarang ::::
Hubungi Lynn
call/sms/whatsapp /wechat : 011-11646607


♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

No comments:

Post a Comment

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar