Followers

Thursday, September 19, 2013

abg ben share pendapat mama lynn kat blog

komen mama lynn kat fb abg ben

jom baca entri penuh abg ben


hari ni felling senyum lebar mama lynn. manakan tidak blogger feymes Malaysia a.k.a abg ben ashaari merangkap pemilik blog santai ben ashaari  sudi kongsikan pendapat mama lynn berkenaan isu "Apa pendapat korang mengenai pakaian jururawat wanita di hospital / klinik kerajaan ? Apakah ok atau perlu penambahbaikan ? "  di blog beliau. mama lynn memang follower tegar even kadang-kadang jadi silent readers je.
 
ape yang best abg ben suka kupas sesuatu isu yang jarang-jarang orang lain fikirkan. mama lynn cukup respect dengan jiwa kental abg ben yang selamba mengutarakan pendapat dan pandangan. tak kira la isu apa pun, kalau ianya relevan untuk dibidas memang abg ben akan bidas. susah nak jumpa blogger macam abg ben ni. kalau mama lynn masih takut-takut untuk menulis.
 
at least kali ni mama lynn terasa dah jumpa inspirer mama lynn untuk meneruskan perjuangan mama lynn di sini. mama lynn masih cintakan dunia penulisan. I love to share a part of my life with all. kadang-kadang ianya pun boleh di ambil iktibar.
 
in shaa Allah... nanti mama lynn sambung kembali menulis dalam entri yang lebih baik dari sebelum ni.

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

2 pesanan kasih sayang:

  1. rasa dihargai bila komen kita di share oleh blogger femes :)

    ReplyDelete
  2. farisha : betul kan.. rasa happy sgt2.. abg ben mmg blogger fav akak tau

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar