Followers

Monday, June 17, 2013

pageview paling tinggi mama lynn



hari ni rajin nak usha pageview paling tinggi kat blog kecik ni. alahai 120 pageview untuk entri mimpi banjir & gigi bawah patah. not too bad lah kan kalau nak banding dengan entri-entri lain. jujur tahun 2013 ni mood blogging sangat ke laut. kejap ada kejap takde.
 
nak kata takde cerita ada je cuma M besar tu lagi hebat penangannya. lately ni lah baru ada semangat sikit nak berkongsi cerita. rasanya lepas ni blog ni tak boleh nak survive atas kisah peribadi je lah baru orang nak singgah. kena bukak mata ni sikit untuk mula bagi ruang untuk cerita-cerita lain jugak.
 
p/s : jarang tulis tentang orang sebab tak nak ada cerita yang sama. urmmm

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

2 pesanan kasih sayang:

  1. kalau amal punya bnyk yg curang2.. haha

    ReplyDelete
  2. hehe ok la tu. nnt mama lynn jengah sana k.

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar