Followers

Friday, June 14, 2013

holiday Langkawi 2013

assalamualaikum...
 
mood berbunga-bunga di pagi jumaat yang penuh barakah. mama lynn mahu lebih positif. moga hari ini lebih baik dari semalam. in shaa Allah. mudah-mudahan Dia permudahkan kehidupan mama lynn dan keluarga.
 
baru sempat mama lynn nak bercerita di sini. semangat blogging memang on off, tu yang entri mama lynn akhir-akhir ni pun on off. sekejap ada sekejap takde. macam biskut chipsmore dah kan. apa yang buat mama lynn bertambah sedih bila lately ni dah tak ramai yag singgah di sini. semua ni gara-gara mama lynn terjebak dengan instagram dan wechat. semua updated tentang life sentiasa ada di sana.
 
hujung minggu lepas mama lynn dan keluarga sempat bercuti di pulau langkawi. memang hav fun sangat cuma sekali lagi mama lynn tak berpeluang ke dataran lang. sedihhhnya 3x ke langkawi masih tak dapat luangkan masa ke sana. mungkin di sebabkan masa agak terhad. hajat hati nak bawak family explore lautan di langkawi pun tak kesampaian. next time kalau nak holiday kat langkawi should be more than 3 days. 3 hari 2 malam memang x cukup masa nak berjalan. rasa x puas nak explore bumi langkawi biarpun mama lynn baru ke sana bulan November tahun lepas.
 
sedikit gambar yang dapat mama lynn kongsikan untuk tatapan semua. kali ni mama lynn tak nak cerita satu persatu tempat yang mama lynn kunjungi. kalau rajin bolehlah refer entri mama lynn pada november 2012. cuma yang paling best holiday kali ni mama lynn berpeluang ke makam mahsuri. memang teringin sangat nak ke sana. Alhamdulillah dapat mama lynn hadiakan surah al-fatihah buat arwah.
 

















































































































 
 
 

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

2 pesanan kasih sayang:

  1. best nyer.. g langkawi.. tringin nak g lagi.

    ReplyDelete
  2. syaz : jom la ke langkawi. mama lynn rasa nak repeat lg. next year la plak

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar