Followers

Friday, May 10, 2013

ibu segera bukan status hina


 
melihat gambar di atas terasa cukup sayu hati ini. anugerah Allah yang cukup bernilai buat diri ini. mama lynn bukan ibu tiri segarang ibu bawang merah. mama lynn cuma nak ingatkan insan-insan yang di luar sana memandang hina pada status ibu tiri.
 
hampir 4 tahun menjadi ibu segera membuatkan hubungan mama lynn dan anak-anak cukup rapat. biarpun ada yang memandang serong, mama lynn tetap menjalankan tanggungjawab sebagai mak semampu diri. mereka juga berhak untuk mendapat kasih sayang dari diri ini.
 
mama lynn tak suka orang lain memandang kehidupan begini dengan penuh simpati. bagi mama lynn zahir dan diana cukup beruntung kerana memiliki 2 orang ibu yang cukup mengambil berat dan menyayangi diri mereka seadanya. janganlah kita persendakan pemberian Allah pada orang lain. sekurang-kurangnya kalau tak suka tak apa tapi hormatilah kehidupan orang lain.
 
p/s : updated terkini 15.5.2013, rindunya kat anak-anak mak
 

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

2 pesanan kasih sayang:

  1. aik kak aj?apakah maksudnye?diorg anak tiri kak aj ke?bukan anak sedara?

    ReplyDelete
  2. moonchild : yup nor. rasanya akak tak pernah berahsia kat sini.. urmm klu nor nk tahu ape2 ley je whatsapp akak. xde hal utk sembang. 011-11646607

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar