Followers

Wednesday, May 8, 2013

aiman faliq 1st birthday


happy birthday to you
happy birthday to you
happy birthday to aiman faliq
happy birthday to you


haha sedap tak suara mama lynn. mama lynn menyanyi dengan suara serak-serak basah cos tekak agak perit hari ni. sambutan hari lahir anak menakan mama lynn yang sangat comel ni sempat diadakan pada 4 mei yang lepas. aiman faliq genap 1 tahun pada 4 mei 2013, sehari sebelum PRU13.
 
yang bestnya malam tu aiman sangat blur dan terkebil-kebil memandang kami semua  bila kami menyanyikan lagu "happy birthday" untuknya. aiman faliq even dah setahun badan tetap macam tu jugak. tapi kalau berjalan kemain laju lagi.
 
moga aiman menjadi anak yang soleh dan dapat membanggakan kedua orang tua. mama sayang aiman sangat-sangat. muahhh....

p/s : suka tengok aiman pakai baju melayu yang mama lynn hadiahkan. ada jugak saiz untuk si kecil nonet tu .
♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

2 pesanan kasih sayang:

  1. dah tiup lilin yer.... em rayyan pun dah tak lama lagi nak birthday

    ReplyDelete
  2. ye ke.. rayyan comel sgt. bam bam

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar