Followers

Tuesday, April 23, 2013

Surat Perletakan Jawatan Ditulis Diatas Kek!

 
jika anda nak berhenti kerja dan menjadikan bisnes kek sebagai punca mencari rezeki, jadi menulis surat perletakan jawatan di atas kek semestinya satu idea yang kreatif dan sangat bagus! Pada hari jadi ke 31, Chris Holmes atau lebih dikenali sebagai MR. CAKE telah memutuskan telah tiba masanya untuk dia berhenti kerja sebagai Pegawai Sempadan di London Stansted Airport untuk melakukan sesuatu yang dia sangat MINAT dan memberikan masa lebih bersama keluarga tercinta. bisnes membuat kek telah menjadi pilihannya dan notis pemberitahuan kepada majikannya ialah dengan menggunakan ICING sebenar di atas kek!   : sumber
 
cool sangat kan bila hantar surat resign macam ni. semua pembuat kek kat luar sana, tak nak cuba ke hasilkan kek macam ni. kalau korang boleh buat mama lynn nak tempah jugak tapi takde la sampai nak anta surat resign. mungkin boleh ditukar kepada surat cinta ke. takde perkara yang mustahil zaman sekarang ni. cool sangat.


♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

3 pesanan kasih sayang:

  1. sangat cool sebenarnya + kreatif .. tak pernah terlintas pun

    ReplyDelete
  2. memang awesome.. bos nak marah pun boleh jadi tak marah. hehe.. tulisan dia lawa lah. kalau aida buat mahu senget benget. :P

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar