Followers

Monday, April 29, 2013

pertunangan yanee

lamanya mama lynn tak updated blog ni. Alhamdulillah hari ni rasa bersemangat nak updated blog.  kebetulan ada story yang mama lynn nak kongsikan. kalau takde cerita memang malas nak updated.
 
petang sabtu lepas en suami tercinta balik rumah mama lynn. rasa memang happy bila en suami balik sini. kalau ikutkan memang takde plan pun nak balik sini dis week. even masa ngan suami sangat lah singkat tapi mama lynn tetap happy.
 
pagi semalam lepas en suami dan adik-adiknya bertolak pulang ke kulim mama lynn sempat meluangkan masa ke majlis pertunangan sepupu mama lynn di taman cempaka, ampang. yanee merupakan anak sulung pak cik kim mama lynn. in shaa Allah kalau tiada aral majlis perkahwinan yanee akan dilangsungkan pada bulan disember ini.
 
sabtu lepas sepupu kami , kak bidah pun selamat melangsungkan pertunangan dengan jejaka pilihan hati tapi mama lynn tak dapat nak pulang ke grik memandangkan majlis tersebut diadakan secara mengejut. kalau ikutkan majlis perkahwinan kak bidah akan diadakan pada 7 disember ini. sorang lagi sepupu kami kabir akan melangsungkan majlis pada 30 november ini. agak padat jugak aktiviti mama lynn hujung tahun ini. lepas ni kena la saving extra sikit bila kena balik grik 2 minggu berturut-turut. mujur juga majlis yanee kat sini je. meriahnya family kami nak terima menantu baru.
 
sedikit gambar yang dapat mama lynn kongsikan di majlis pertunangan yanee semalam. tahniah buat yanee & zahrin. moga jodoh kalian dipermudahkan. in shaa Allah.
 










































 
 

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

2 pesanan kasih sayang:

  1. cantiknye,,selamat bertunang utk tuan empunya diri,,moge berkekalan hgga ke akhir hayat

    happening tgk mama lynn n yg lain tu bgambar,hehehe

    ReplyDelete
  2. sesekali berkumpul nilah jadinya. seronok sgt dapat bergambar bersama.

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar