Followers

Thursday, April 18, 2013

COOL : Perabot Bilik Yang Sangat Menjimatkan Ruang

Set perabot Matroshka ini hanya seluas 13 kaki persegi. Ianya boleh di transform menjadi katil, meja makan, sofa dan pelbagai lagi kegunaan. Disamping itu ianya juga dipenuhi dengan ruang² penyimpanan barang. Ia juga lengkap dengan meja untuk bekerja.
 






♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

7 pesanan kasih sayang:

  1. wow..mmg cool..sangat comel n kemas....hehe..boleh transform macam2 style gitu..

    ReplyDelete
  2. bener banget tuh gan,, hehehe mantap dagh agh gan,, hehehehe

    ReplyDelete
  3. wah..bestnye katil ni kak..hehe

    ReplyDelete
  4. sangat best an klu ada perabot macam ni kat rumah.. boleh je letak kat ruang tamu =)

    ReplyDelete
  5. besnyer kalau ade ni kt umah,,jimat ruang, kemas n simple=)

    ReplyDelete
  6. norshahfeza : best kalau ada tp harga dia mesti boleh tahan mahal jugak kan

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar