Followers

Thursday, March 14, 2013

rindu nak blogging

asal lama tak blogging mula lah gelisah. nak gak ada entri. memandangkan sepanjang seminggu lebih ni banyak sangat dugaan yang datang , mama lynn sampai tak berkesempatan nak menulis apa-apa entri. sepanjang tempoh takde entri ni banyak sangat persoalan yang ada dalam benak hati ni.. masalah apakah itu ? biarkanlah mama lynn selesaikan setiap masalah tu satu persatu dahulu.
 
nak taip keyboard ni pun agak teragak-agak jugak. takpelah, untuk mengubat kerinduan teman-teman blogger mama lynn nak share sikit gambar masa majlis sambut menantu kat rumah ibunda mama lynn last week. malas nak cerita banyak-banyak. selesai semua masalah nanti baru ada mood nak blogging. doakan yang terbaik untuk diri ni.
 
 *
 
**
 
***
 

 

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

5 pesanan kasih sayang:

  1. sian lynn... moga tabah hadapi semua dugaan yer

    ReplyDelete
  2. semoga cepat2 selesai dan kembali ber posting.li.....

    ReplyDelete
  3. Aida pun mood kelaut bulan nie.. haha.. nak taip pun tak lepas. Cantik kak.. ^^ makin kurus nie tengok. lawa le pulak pelamin tu.

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar