Followers

Tuesday, February 5, 2013

sf beauty, sahabat baru mama lynn

sabun kecantikan
krim siang & krim malam

ingat nak share gambar di majlis berinai dan persandingan adik mama lynn tapi sekali lagi terlupa bawak usb. x dapat nak transfer gambar ke pc. mama lynn dah janji nak share 1 produk kecantikan kan sebelum ni. baru hari ni la sempat nak berkongsi ngan semua. apa produknya ? pernah dengar tak sf beauty ?
setakat ni mama lynn gunakan sabun kecantikan, krim malam dan krim siang. biar mama lynn kongsikan manfaat untuk setiap produk sf beauty ni.
sf sabun kecantikan
natural dan bersih dengan vitamin E menolong meningkatkan metabolisme kulit, merencat proses penuaan dan meningkatkan keanjalan kulit. mengekalkan kelembapan semulajadi untuk lebih segar, licin dan bersih.
sf krim malam
bahan semulajadi yang dirumus untuk menghilangkan jeragat, bekas jeragat disamping memutih dan memberishkan kulit menjadikan kulit halus dan bersih.

sf krim siang
bahan semulajadi yang dirumus sebagai pelindung UV disamping melembab, melembut dan menyihatkan kulit.
panduan penggunaan
*cuci muka dengan sabun 2 kali sehari.
*gunakan krim malam pada malam hari.
*gunakan krim siang pada siang hari (sebagai pelindung UV).
*sapuan kedua krim adalah nipis sahaja. jika kulit kering , basahkan hujung jari dengan air bagi memudahkan sapuan krim.
jika diawal penggunaan muka terasa pedih, hentikan penggunaan krim malam tetapi teruskan dengna krim siang dan sabun. selepas 2 atau 3 hari gunakan semula krim malam. antara kesan awal biasa adalah terasa gatal ditempat yang bermasalah dan pengeluaran minyak yang berlebihan (biasanya kesan ini hanya sementara dan akan beransur kurang). kadangkala bagi kulit yang kurang mendapat penjagaan sebelumnya akan berlaku sedikit pengelupasan HALUS di bahagian yang bermasalah.
kulit akan mendapat kelembapan semulajadi dan terasa halus dalam tempoh 1 hingga 3 minggu. krim malam boleh dikurangkan penggunaannya selepas hasil yang diharapkan diperolehi (seminggu 2 atau 3 kali sahaja).
setakat ni mama lynn dah gunakannya selama 2 minggu. alhamdulillah dah terasa ada perubahan pada kulit wajah. mama lynn sangat selesa menggunakan produk sf beauty ni + dia tak buat kulit kita terlalu ketara menggelupas seperti produk lain.
pada yang berminat bolehlah hubungi pengedar sf beauty :

Niezman Enterprise
A8, Kg Hangus, Simpang Tiga Jerai,
09200 Kupang, Baling, Kedah Darul Aman
No. Tel : 012-9444436



♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

7 pesanan kasih sayang:

  1. siap promote lagi yer lynn...
    wah...skrg mesti da cantik kan...kulit halus mulus gitu!

    ReplyDelete
  2. ena : klu produk ni baik x salah dikongsikan bersama. hehe tak la cantik sgt cuma ada la perubahan kat muka yang gelap ni bila pakai

    ReplyDelete
  3. farisha : klu trial set rm80.00 . mama lynn tak beli trial set. trus beli utk pakai lama. thn la sebulan dua

    ReplyDelete
  4. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه admin
    Nk tumpang iklan ye:)
    Sy merupakn dealer sah dbwh seliaan sfbeauty kb
    Nk order atau ingin mencuba product SF Beauty area
    SETIAWANGSA,KERAMAT,KERAMAT AU,SEMARAK,JELATEK,KEMENTAH,WMAJU
    CALL/SMS/WHATSAPP/VIBER- 0132009828/0172948494
    Ƀвϻ pin:2A96EAFC
    Atau boleh pm terus ke FB sy
    ᵀʰᵃᶰᵏᵧₒᵤ admin,mg murah rzeki:)

    ReplyDelete
  5. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه admin
    Nk tumpang iklan ye:)
    Sy merupakn dealer sah dbwh seliaan sfbeauty kb
    Nk order atau ingin mencuba product SF Beauty area
    SETIAWANGSA,KERAMAT,KERAMAT AU,SEMARAK,JELATEK,KEMENTAH,WMAJU
    CALL/SMS/WHATSAPP/VIBER- 0132009828/0172948494
    Ƀвϻ pin:2A96EAFC
    Atau boleh pm terus ke FB sy
    ᵀʰᵃᶰᵏᵧₒᵤ admin,mg murah rzeki:)

    ReplyDelete
  6. siti rosnani : ok je iklan kat sini... yg pasti sy mmg akan terus menggunakan produk ni cos serasi

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar