Followers

Friday, February 15, 2013

Request: Saya Nak Doodle Alif Ismail V2.0

klik SINI untuk join



sangat menarik la segmen dari alif ismail ni. rasa rugi pulak kalau mama lynn tak join + tengok banner segmen ni pun hati dah tertawan.

kenapa mama lynn mahukan doodle alif ismail ?
sudah tentu kerana mama lynn sangat la tertawan ngan hasil kerja alif ismail ni. menarik sangat2 + mama lynn nak cari kelainan dari koleksi doodle yang mama lynn ada. mama lynn nak buat koleksi doodle. buat masa sekarang ni just ada 3 je so kalau boleh nak la alif ismail buatkan 1 untuk diri ni.'

warna mata yang mama lynn mahukan?
hitam. originally hitam so malas la nak tukar. hehe yang pasti kena la speky cam tuan dia jugak. hehe

link blog mama lynn?
 http://mamalynnthestoryteller.blogspot.com/


♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

No comments:

Post a Comment

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar