Followers

Friday, March 1, 2013

nak balik kulim



 
 
ambil mood kejap. semangat berkobar-kobar nak balik kampung malam ni. alhamdulillah semalam da pack baju . tinggal nak masukkan sehelai 2 je tshirt lagi. semangat nak balik jumpa anak-anak. bapak budak jangan ditanya, comfirmla semangat jugak. rindu sangat kat en suami tercinta.
 
mama lynn seperti biasa akan ambil bas kul 10.00 malam. era mesra je pilihan hati ni kalau balik kulim. sangat semangat nak sambut birthday mak mertua yang ke 56 tahun. huhuhu ni pun tak belikan hadiah lagi. plan nak cari tudung je untuk mak. ekceli birthday mak mertua jatuh pada 26 februari lepas. tak boleh nak happy sangat cos tarikh yang sama last year mama lynn kehilangan arwah bapa mertua. al-fatihah untuk arwah ayah, abu bakar bin mat piah.
 
p/s : jumpa next week untuk lebih cerita tentang kg sungai buluh ,sedim.


♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

5 pesanan kasih sayang:

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar