Followers

Thursday, February 7, 2013

majlis persandingan ahmad fairuz & rozaliya

tak habis lagi entri majlis perkahwinan adik lelaki mama lynn ni. jangan marah lah eh kalau banyak sangat expose kisah keluarga kat blog ni. pada yang tak jemu-jemu singgah dan tinggalkan komen, jutaan terima kasih mama lynn ucapkan kerana sentiasa menyokong mama lynn ber "blog". kakak mama lynn cakap dunia blogging ni dunia syok sendiri. mama lynn tak pernah rasakan begitu cos banyak manfaat yang dapat kita perolehi dengan berblog ni. alhamdulillah tahun ni masuk tahun ke-empat mama lynn menulis di blog. macam tak percaya pulak.
 
dah meleret-leret mama lynn ni kan. kali ni mama lynn nak kongsikan gambar sepanjang majlis persandingan adik lelaki mama lynn pada ahad lepas (3.2.2013). tak banyak gambar yang dapat dikongsi memandangkan pengantin menjadi tumpuan ramai pada waktu itu. mostly memang sengaja ambil candid untuk menambah koleksi gambar yang ada.


















in shaa Allah majlis di rumah mak mama lynn akan berlangsung pada 10 mac 2013 ni. mama lynn akan jemput semua kawan2 blogger ke majlis tersebut nanti......dan akan ada entri tentang majlis perkahwinan adik lelaki mama lynn ni lagi bulan depan. tunggu !!!


p/s : selamat kembali ke tanah air dari umrah buat pak lang, mak lang & abg ja. doakan mama lynn dapat menjejakkan kaki ke tanah suci jugak eh.

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

2 pesanan kasih sayang:

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar