Followers

Wednesday, February 6, 2013

majlis berinai ahmad fairuz & rozaliya

 
baru hari ni sempat nak transfer gambar wedding adik mama lynn ke pc. dah hari rabu ni baru ingat nak bawa cable usb g opis. memandangkan hari ni mama lynn sampai opis awal (6.38 pagi dah thumb print), dapat la ambil masa kejap untuk blogging. kenapa mama lynn awal ? awal-awal tahun aritu mama lynn dah lewat thumb print , kul 7.30 pagi. disebabkan tak nak rosakkan kehadiran mama lynn nekad mulai hari ni kena keluar dari rumah pukul 5.50 pagi. kira sebelum subuh dah keluar rumah tau, sah2 subuh kat opis. hehe ni la rutin diri bila ada komitmen untuk drive dari rumah (kapar) ke hospital klang (hantar mak kerja) then baru ke mbsa untuk kerja. kebetulan jugak masing-masing masuk kerja pukul 7.30 pagi. subuh lak lewat, so kenalah berkorban masa sikit.
 
malas sangat nak menulis panjang. so hari ni mama lynn nak share gambar sepanjang majlis berinai. ada masa nanti mama lynn blog walking pulak.
 
 
 
































♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

3 pesanan kasih sayang:

  1. suka tengok yg kat atas kepala pengantin perempuan tu. hehe . cantik :)

    ReplyDelete
  2. cantik ksn ika tp rasanya sure berat nak bawak

    ReplyDelete
  3. wah, majlis berinai pun meriah!! :-)

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar