Followers

Monday, February 18, 2013

gathering kecil-kecilan

bunyi macam meriah sangat gathering. even sekadar pertemuan 3 sahabat yang dah bertahun tak jumpa tetap puas hati dengan pertemuan ringkas dan singkat kami. isnin lepas sempena cuti tahun baru cina sempat la buat temu janji bersama 2 orang sahabat mama lynn aida dan normah di kfc, plaza alam sentral shah alam. kebetulan tak balik kulim cuti panjang kali ni, laju je buat temujanji ngan kawan-kawan.

memandangkan lama x jumpa banyak jugak cerita yang nak dikongsikan. 2 orang sahabat mama lynn ni dah pun ada penyambung kasih (zuriat) so seronok jugak la melihat keletah anak2 mereka + hanya mama lynn je yang datang tanpa suami, anak apatah lagi. en suami jauh, kalau ada kat sini pun memang susah takkan join aktiviti macam ni. mujur jugak lah ada anak buah kesayangan hati afif fikri temankan mama dia ni g gathering.

kami ada merancang untuk mengadakan gahtering sekali lagi tapi kali ni cuba untuk invite kawan2 yang lain. tak seronok lah kalau sikit sangat yang join. tetapi memandangkan kebanyakan antara kami dah pun bekeluarga jadi agak susah jugak lah nak susun plan. moga Dia permudahkan impian kami untuk bertemu setelah 8 tahun kami menamatkan diploma perbankan di uitm jengka.rindu sangat ngan semua. tak dapat kumpulkan semua , dapat 1/3 daripada jengka's school of banking 6th batch jadilah.

:: jom intai antara gambar yang sempat mama lynn ambil ::





















♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

7 pesanan kasih sayang:

  1. Mesti terharu kan 8 tahun tak jumpa nie baru pertama kali jumpa.. rindu! sis gambar sis dengan kawan2 sis tu dah macam kembar tiga pulak. hehe..

    ReplyDelete
  2. selipar putih : sape yg comel? hehe anak2 kawan mama lynn tu eh ?

    aida : tak la smpai 8 thn x jmp.. ada la 2-3 thn... hehe cuma ni la kawan2 akak kat jengka dulu .hehe hope biarla kembar tu zuriat akak nnt .. haha berangan

    ReplyDelete
  3. wa..best tu jumpe kwn2 lama...

    ReplyDelete
  4. mmg best gader2 macam ni even kecil2 kan

    ReplyDelete
  5. klu buat gathering memang meriah kan..dpt jalin silatulrahim yg dah lama tak jumpa..:-)

    ReplyDelete
  6. eja : sangat best + da lama x jmp kan.. ada je topik yg nak dibualkan

    kesuma angsana: tau xpe, tak ramai pun seronok tp klu rama lg seronok

    seribu pilihan : yg paling penting dapat imbau balik kenangan lama, cuma biasalah bila g bawak budak ni xtvt sgt terhad.

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar