Followers

Thursday, January 10, 2013

spontaneous thursday 33

tiada insan suci yg tiada masa lampau dan tiada insan berdosa yg tiada masa depan
 
 
 
p/s : kita bukan sesiapa untuk membuat penilaian terhadap diri seseorang. jangan cepat menghukum seseorang atas kesalahan mereka yang lepas.

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

7 pesanan kasih sayang:

  1. kita boleh nilai orang masa penilaian prestasi je kan AJ haha

    ReplyDelete
  2. phat : haha berapalah markah kt thn ni kan... aku berserah je ngan pengarah ktorg ni

    mawar putih : =) setuju kan

    ReplyDelete
  3. waniey : kita tak berhak menilai org kan =)

    ReplyDelete
  4. sangat suke cite ni...sebelum cite ni..drama yg emma maembong berlakon tu..tah ape2..jln cerita x menarik n pelakon sume yg jenis x ceria..

    ReplyDelete
  5. eja : betul la tu. tgk cerita ni at least ley gak kt rasa sweet jugak, felling nak tumpang happy dalam cerita jugak

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar