Followers

Wednesday, January 2, 2013

selamat tahun baru 2013 & selamat kembali bekerja

panjangnya tajuk entri mama lynn hari ni. wahhh sangat teruja untuk blogging setelah 11 hari blog ni bersawang tanpa sebarang updated. seronok sangat bercuti panjang, so bila masuk kerja hari ni mula la M besar tu datang. sedang berusaha merajinkan diri di tahun baru ni.
 
sebenarnya mama lynn tak jadi balik kedah sabtu, 22hb disember lepas. jumaat malam sabtu tu sajalah call en suami. en suami kata tak payah balik sabtu tu cos malam jumaat tu jugak en suami dan family akan ke rumah mama lynn. wahh sangat la surprise kan. ingatkan plan cuti-cuti 1 malaysia tak jadi . the end jadi jugak.... nak dijadikan cerita family dari kulim sampai kat rumah mama lynn lebih kurang pukul 4 pagi sabtu tu.
 
destinasi cuti-cuti malaysia kami adalah genting - bandar melaka  - selangor dan cameron highlands. alhamdulillah perjalanan selama 3 hari 2 malam tu berjalan dengan baik. yang pasti semua pun sangat enjoy , cuma cousin en suami tarik muka 14 inci cos x dapat masuk taman tema genting. isnin tu lebih kurang pukul 9.30 malam kami sekeluarga tiba di kulim. mama lynn stay kat kulim dari isnin tu sampai la jumaat. jumaat malam mama lynn dah bertolak pulang ke kapar cos sabtu tu akan bercuti ke pd pulak ngan family belah mama lynn.
 
alkisah cerita panjang nanti mama lynn updated + gambar kenangan percutian keluarga besar kami.. in shaa Allah will updated latter.

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

No comments:

Post a Comment

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar