Followers

Tuesday, January 22, 2013

Jom Naikkan Trafik Blog Korang

Betul ke info nak naikkan trafik blog. mama lynn nak cuba jugak lah..... pada anda yang lain, selamat mencuba jugak. manalah tahu kita sama-sama berjaya menaikkan rating trafik kat blog memasing kan. tak cuba tak tahu. mama lynn copy paste dari blog eira aikawa  

 

Ok..
Jom kita cuba sama2..


Cara nya begini :-
1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik.
2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.
3. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).



1. mizz shizu 
3. Blog Hanz 
4. BeMie's WoRLd   
6. Qila Razak 
7. CekLa 
8 . Miss Yaty
13.  Nurul 'Ain

15. Mama Lynn



PERATURAN!!!

1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.

2. Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.

3. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).

4. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625

Kita sama-sama cuba jaya ok….
Selamat mencuba!!!

***Ingat...jangan menipu...tolong menolong sesama rakan blogger untuk mendapat traffic yang banyak... Pastu Jangan Lupa promote link entry ni.. kat member-member korang.. lagi banyak lagi bagus.. kalau sehari promote kat 100 blog mungkin yang buat 10% jer maknanya dalam 10 orang yang buat... ingat lagi banyak backlink kita... lagi tinggi rating kita kat google..


♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

5 pesanan kasih sayang:

  1. kurang faham yang tang pindahkan2 link tu.. hehe. tak pe2 akak try dulu kalau memang naik traffic boleh lah akak share dengan kami nanti eh :) Semoga berjaya kak..

    ReplyDelete
  2. hanim : baik utk semua

    haryati : tq

    aida : aida, maksud dia kt kena remove 1st link ganti ngan 2nd link ... dan seterusnya naikkan ke atas. kiranya yg ke 15 tu link kt

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar