Followers

Thursday, January 17, 2013

~ Cute Baby Girl Hats ~

jom shopping cute baby girl hats. mama lynn dah lama terpikat tengok baby girl pakai topi. tapi nak beli kat mana tu tak berapa nak tahu. so baru-baru ni kawan mama lynn cakap dia ley tolong belikan. apa lagi, terus mama lynn order 2 . sebab 1st time mama lynn takde la decide nak design  yang macam mana sangat. better orang yang biasa beli pilihkan je. baru pagi ni mama lynn collect topi tu. rasa tak sabar nak tengok buah hati mama lynn a.k.a nurul nadiana najwa sarungkan. mesti comel.

diana dah 2 tahun 4 bulan baru mak dia ni sibuk nak pakaikan topi. masa pergi family trip ke melaka aritu memang ada belikan diana topi tapi tak la bergaya yang macam mama lynn beli kali ni. bila tanya kat mama diana, dia pakai tak topi yang mama lynn belikan sebelum ni. mama diana cakap dia suka pakai. tu yang terus tempah untuk diana. 

so far memang puas hati ngan materialnya + takde mahal sangat. hari ni mama lynn tempah lagi 3 topi untuk diana. saje tempah lain-lain warna cos boleh la match ngan baju jalan dia. mesti bertambah comel anak dara mama lynn tu. 

:: antara pilihan mama lynn untuk nurul nadiana najwa::

color ala-ala coklat, cantik ngan bunga2 melambak tu
pinky... like it cos ada bunga besar

grey, yang ni boleh pakai ngan apa2 baju

yang ni, mama lynn baru ambil pagi tadi. cantik





♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

4 pesanan kasih sayang:

  1. cutenya topi..tp anak2 sue xsuka pakai la plak

    ReplyDelete
  2. sue : topi jenis ni selesa. budak2 mesti suka.. lagipun dia tak tebal dan merimaskan kepala anak2

    ReplyDelete
  3. cute hats..:-)..klu budak2 pakai mesti comel nie..:-)

    ReplyDelete
  4. sangat la comel. last week baru je dapat 3 topi yg mama lynn order tu . x sabar nak bagi anak dara kat kg tu pakai

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar