Followers

Monday, January 14, 2013

comel tak "cucu" -komen dan share





memperkenalkan buah hati keluarga mama lynn. "cucu" ni abah mama lynn dapatkan dari seorang rakan. sangat comel dan geram je tengok bulu cucu yang gebuss tu. rasa nak peluk-peluk je cucu selalu. mama lynn bukanlah penggemar kucing tapi bila dapat kucing yang gebuss macam ni mahu tak geram.
 
cucu ni sangat senang nak jaga cuma makanan cucu bukan makanan kucing yang keras tu tapi yang dalam bentuk basah (friskies). cucu buang segala kotoran diri kat pasir yang disediakan. so tiap2 bulan abah mama lynn kena maintain belanja pasir ngan makanan cucu je la. 
 
p/s : siapa ada pets kat rumah jom lah share kat sini. nak tahu jugak pets ape yang korang bela.  jom komen dan share =)

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

6 pesanan kasih sayang:

  1. Nie ke Cucu yang akak ckp hritue? Memang gebu lorh. Comey sgt2...

    ReplyDelete
  2. teringat kat our late Fluffy...sblum ni mmg setiap kali shopping mmg kena ingat mknn dia dgn pasir kucing...

    ReplyDelete
  3. warggh,comelnyew...jantan kew betina ni??nk stu bleh,hehe..:)

    ReplyDelete
  4. mawar putih : yup ni lah cucu. comel kan.. fur jer bulus gebus...

    mumme : ala.. jgn sedih2 tau,nnt ley cari pengganti yg baru. pasir + makananbenda wajib kalau bela kucing kan. lagi2 klu kucing tu da biasa meals ready made mcm tu

    illa aqilah : opppsss.. hehe akak pun x sure jantan r betina la dear

    ReplyDelete
  5. saya xsk bela pets.. kucing pun sy takut na pegang.. hehhe

    ReplyDelete
  6. intan berlian : ina, awk tak geli ngan haiwan eh.. takpe ramai gak org takut ngna kucing. normal je tu

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar