Followers

Tuesday, December 11, 2012

suka sangat ngan rupa baru di sini

alhamdulillah , akhirnya hasil kerja tangan aida omar siap sepenuhnya semalam. puas hati sangat-sangat. the end result ni buat mama lynn tersenyum lebar. inilah design blog impian mama lynn. kalau nak design sendiri memang takde skill,so better serahkan pada yang pakar.

senang rasanya bekerjasama ngan aida omar ni. even mama lynn ni banyak sangat request, dia tetap memberi perkhidmatan yang terbaek. mama lynn suggest if korang nak tukar design blog, bolehlah minta aida omar buatkan. yang pasti tak mahal dan korang boleh bagi idea jugak. kiranya dengan idea korang tu sedikit sebanyak dapat membantu penghasilan design blog idaman korang.

design baru ni sempena nak masuk tahun baru 2013. even baru berada di hari ke sebelas di bulan disember tak salah rasanya nak guna design ni awal sikit kan. moga dengan design baru ni akan mengilhamkan entri yang lebih berkualiti dan orang pun suka nak singgah. insya Allah.



♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

1 pesanan kasih sayang:

  1. jangan puji sis.. segan aida dibuatnya. hehe.. Happy Blogging sis :)

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar