Followers

Thursday, December 20, 2012

sahabat baru mama lynn

kalau dulu mama lynn sekadar mengamalkan tea mix HL. sekarang ni mama lynn dah ada sahabat baru. felinna beauty inch loss lotion & vitamin c. wahhh sangat la nak menitik beratkan soal kecantikan sekarang ni kan.
 
2 sahabat baru mama lynn ni merupakan 2 produk suka ramai sekarang ni. alhamdulillah bulan ni ada extra bajet so mama lynn gagahkan diri jugak berbelanja lebih untuk kesihatan diri. both produk ada kelebihan masing-masing.
 
nak kurus + nak cantik so gabungan 2 produk suka ramai ni in sha Allah dapat merealisasikan impian semua. tetapi... kena la ada usaha jugak kan. jangan beli sahaja tapi tak guna. chaiyok!! semoga sahabat baru mama lynn ni dapat membantu mama lynn dari soal kesihatan dan kecantikan diri. tahun depan dah nak masuk 3 series, tak nak la nampak tua dari usia.

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

10 pesanan kasih sayang:

  1. kak zan pun ada dengar testimony yg bagus untuk produk tu..teringin juga mencuba!

    ReplyDelete
  2. salam,

    bonde nak tanya vitaman c brand apa tu??

    ReplyDelete
  3. Salam mama Lyn , semoga berjaya ya .. Niena pun selalu beli macam2 tapi tak makan & tak pakai .. Membazirkan ? Sekarang baru nk beli fellina ni .. Nak try la .. =)

    ReplyDelete
  4. rajinnye mama lyn jaga kecntikkan :)

    ReplyDelete
  5. wah mama.. aida pun nak diet jugak lah cengini. hehe.. Chaiyok2 mama kasi cantik2 gitu :)

    ReplyDelete
  6. norhaizan : bila dengar keberkesanan 2 produk ni rasa teruja nak mencuba. alhamdulillah dapat juga lynn beli

    zaidalifah : bonde, label dia mmg vitamic c je, keluaran pahang pharmacy sdn bhd

    ayu azmir : salam perkenalan, tq sudi singgah sini

    niena sofea : jom usaha sama jugak niena, hehe jangan give up. in sha Allah kt pun boleh lakukan

    iima : getting older by time iima, so kena juga pelihara kesihatan

    aida : alah aida, akak takde la extreme berdiet.... buat mana yg terdaya

    hanif : alhamdulillah kena jaga =)

    ReplyDelete
  7. norshahfeza : jom join... hehehe

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar