Followers

Friday, December 14, 2012

prosperity burger kembali


baru balik dari lunch bersama kakak dan adik mama lynn yang kebetulan dari rabu lepas berkursus di pejabat pos besar shah alam. ekceli adik mama lynn merupakan staff pos malaysia di cawangan one utama shopping centre. jenuh nak pikir nak lunch kat mana, the end mama lynn ajak kakak dan adik makan kat mc donald je.

 mama lynn bukan lah tidak menyokong tindakan memboikot restoran makanan segera mc donald ni cuma kali ni selera tekak ni betul-betul teringin nak makan prosperity burger. alhamdulillah kebetulan hari ni duit ot pun dah masuk , ley la makan mahal-mahal sikit. sesekali nak jugak la makan yang sedap-sedap. set prosperity medium ni harga after tax adalah rm12.40. lunch value meals dapat jugak la berjimat. kalau tak harga 1 set dekat rm 15.00 jugak. 

pada yang teringin nak makan... tak salah rasanya makan di sana + disahkan halal pun. urmmm banyak jugak godaan dalam berusaha memboikot produk mc donald ni kan. mama lynn pun teruji jugak rupanya. pada yang tak suka dengan tindakan mama lynn, maaf mama lynn pinta. dalam hati ni tak terdetik pun nak menyokong rejim zionis.

salam kemaafan. 


♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

7 pesanan kasih sayang:

  1. Selamat menjamu selera.. Malas nak boikot lebih2, barang mentahnya datang dari malaysia juga kan? yg penting halal

    maaf bagi yang terasa hati...

    ReplyDelete
  2. syaz blackrose : bg sy pun selagi makanan tu halal dan tidak meragukan, sy makan lg

    ReplyDelete
  3. xpe,kalau dh teringin,,yg penting niat tu kan kak

    ReplyDelete
  4. Ni makanan feveret aku....
    Tapi tunggu sejuk dulu..sebab kits nasih boikot MCD...kikii

    ReplyDelete
  5. norshahfeza : hehe tau xpe. lepas kan permintaan tekak sendiri

    hanif : yup. tahu still panas isu ni

    ReplyDelete
  6. azhafizah : sedap.... fav sy ni, last week 3 hari berturut2 makan mcD

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar