Followers

Friday, December 21, 2012

happy birthday sahabat

 19 disember lepas sempat mama lynn dan kawan-kawan pejabat meraikan sambutan hari lahir sahabat kami iaitu  haidir azhar dan faezah yang kebetulan jatuh pada hari yang sama iaitu 18 disember 2012. kami celebrate lambat sehari, kiranya last minute plan. buat sedikit collection then beli kek di secret recepie.

"happy birthday to both of you. moga dipermudahkan kehidupan kamu berdua sehari-hari disamping pasangan dan anak masing-masing. in sha Allah ". 

hilang diet mama lynn bila jumpa choc indulgence. sangat yummy. bukan selalu dapat makan kek secret recepie ni. mama lynn bukan lah addict sangat ngan kek tapi bila dah ada depan mata, memang akan makan dan makan.


:: pic on the day ::








♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

6 pesanan kasih sayang:

  1. nampak sungguh yummy! memang tak boleh nak diet ni...saya pun antu kek..

    ReplyDelete
  2. sedap nya kek... happy besday untuk mereka berdua...

    ReplyDelete
  3. aynora nur : hehe mmg tergoda kan ngan kek choc indulgence ni

    ayu azmir : tq (on behalf) .... hehe sedap

    ReplyDelete
  4. Ewaah ewaah happy birthday , hehe *sempat lagi tak? kihkih

    ReplyDelete
  5. wah terliur lah tgk indulgence ni,,memg patot lupakan diet sekejap,hihi bkn slalu mkn kn kak

    ReplyDelete
  6. sa mic : hehehe boleh la, sempat je

    norshahfeza : hehe betul la tu. akak pun 3-4 hari ni lari tune diet. amik gak nasi sikit2... ni nak stop blk amik nasi rasa teruji lak

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar