Followers

Friday, November 30, 2012

syria in my own style

dalam bertudung memang mama lynn lebih prefer kepada sesuatu yang mudah dan praktikal. kalau sebelum ni terikut-ikut gaya bertudung orang, lately ni mama lynn lebih prefer kepada memakai syria. dalam minggu ni dah 3 hari kot mengenakan tudung syria untuk ke pejabat.
 
tudung syria rasanya lebih praktikal dan suai untuk wajah mama lynn ni. takdelah nak nampak gemuk sangat pun. pernah juga mama lynn dengar pendapat orang yang mengatakan bila pakai tudung syria ni wajah kita akan kelihatan lebih bulat dari kebiasaan. tetapi mama lynn tak pulak rasakan begitu. malah mama lynn lebih yakin memakai tudung syria berbanding tudung ada awning. nampak lebih kemas.
 
mungkin bila korang menggayakan syria perkara paling penting adalah cara korang memakai anak tudung tu. mama lynn suggest korang tetas skit kat hujung anak tudung tu. so dapat la dipakai dengan kemas dan cantik. paling best pakai syria ni adalah korang boleh match tudung ngan anak tudung mengikut baju. tak perlu kot tudung pink, anak tudung pun pink. sesekali ubah gaya dan bermain dengan warna tak salah rasanya.
 
korang pulak macam mana. hehe bagi mama lynn yang tak mampu nak beli tudung fareeda ni, syria lebih meyakinkan diri ni. rasanya nak lengkapkan lagi koleksi yang ada dengan lebih banyak pilihan warna. insya Allah.
 
:: wajah model tudung syria tak berbayar ::



♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

6 pesanan kasih sayang:

  1. sweet nya Mama Lynn pakain syria:)
    sy pun suka tudung syria ni..senang nak pakai...
    apa pun yg penting keselesaan pemakainya kan..?

    ReplyDelete
  2. tudung fareeda memang mahal kowt sis? saya tengok jer harga sehelai ada yang RM190.00... hu hu hu... boleh rabak poket...

    ReplyDelete
  3. atie : hehe malu, nak menyorok ley tak.. ape pun tq atie. mama lynn mmg selesa ngan syria ni

    ReplyDelete
  4. farawaheda : tau xpe.. akak mmg takkan beli kot.. hehe duit byk tu macam2 boleh buat . pd yg mmp tu lain lah kan

    ReplyDelete
  5. saye pun suke pakai syria,,senang je main sarung terus g kelas,hehehhe

    ReplyDelete
  6. norshahfeza : hehe sgt selesa kan ngan syria ni. gaji ni nak cari anak dia ngan 2-3 helai lagi tudung syria. cari color lain lak

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar