Followers

Tuesday, November 13, 2012

rindu kat tok =)



terapandang gambar ni... ishh rindu pulak kat tok. ekceli ni tok en suami, consider tok mama lynn jugak la kan. kalau balik sedim mesti jumpa tok. dan paling best bila dapat hug dan cium tok. mama lynn dah takde nenek lagi. belah abah dan mak keduanya dah lama pergi mengadap Yang Maha Esa, yang tinggal hanya nenek saudara dan datuk saudara sebelah mak.
 
teringatkan arwah wan, atuk, tok & che. alfatihah buat mereka. tak puas menumpang kasih terutama dengan arwah che. Ya Allah, tempatkanlah mereka di kalangan hamba Mu yang beriman.
 
sabtu ni nak jumpa tok. yeahhh mama lynn happy untuk itu. kenapa wajah arwah tok lang suami terlintas di fikiran. rindunya.. alfatihah.
 
pada yang masih ada tok tu hargailah mereka. seronok tau berdamping dengan mereka. cerita-cerita mereka kan mendewasakan kita. percayalah. tiada mereka tiadalah kita.

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

7 pesanan kasih sayang:

  1. teringat dulu dulu arwah nenek hanan mesti cium pipi hanan banyak kali . wahh .. rinduu .. alfatihah ..

    ReplyDelete
  2. Fie ada tok dan nenek side ayah je lagi, yang side umi dah meninggal lama. Bestnya kalau diorang masih ada lagi. Hehe

    ReplyDelete
  3. Al-fatihah..semoga roh mereka sentiasa dicucuri rahmat..

    ReplyDelete
  4. hargai mereka selagi ada hayat mereka...
    saya da takde da kedua2nya...sebelah suami pun takde jugak...

    ReplyDelete
  5. tok!! moga tok sihat2 selalu.. nampak macam kuat lagi tok ha.. tok umur berapa sis? aida pun tak de dah tok belah mak mahupun abah.. tapi belah abah sempat jugak la menumpang kasih. hehe

    ReplyDelete
  6. alls : terharu baca komen korang yg panjang lebar ni. hehe tak ingat lak umur tok berapa. rasanya tua skit je kot dr arwah ayah mertua mama lynn. even tok ni mak tiri arwah ttp da macam mak kandung arwah so mama lynn anggap tok mcm tok betul. =) doakan tok suami mama lynn sentiasa sihat eh.

    ReplyDelete
  7. sy dah xda tok.. xkiralah belah mak or belah abah...

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar