Followers

Monday, November 12, 2012

quilt for baby

promosi  !!!!!!!!!!


pada rakan2 blogger yang mencari quilt untuk baby u all mama lynn nak suggest 1 blog ni. ekceli dis blog belong to my cousin. mama lynn tolong promo je.

ada banyak jugak choice + korang ley demand pulak nak corak yang macam mana. kiranya kalau korang rasa ada corak yang korang nak request , boleh je + harga quilt dia pun sangat-sangat berpatutan. handmade tu =) rugi kalau takde satu.




p/s : ape lagi jangan segan silu untuk buat window shopping....
♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

No comments:

Post a Comment

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar