Followers

Monday, November 26, 2012

mak rindu adik

 
 
rindu kat budak kecik dalam pic ni. anak dara kesayangan hati mama lynn. nurul nadiana najwa. kalau mak dia ni balik kampung, tak sah nak berkepit je. ngan mama dia pun dia tak nak kecuali bila nak menyusu dan tidur. diana ni even dah 2 tahun 2 bulan masih menyusu badan tau.
 
" adik, mak rasa tak mampu untuk meneruskan kehidupan ni andai adik tiada dalam hidup mak. mak sentiasa kuat untuk adik dan along. mak tak mahu nikmat yang Allah berikan pada mak hilang begitu sahaja. walaupun mak tak lahirkan adik, adik tetap anak mak sampai bila-bila. "
 
touching.... rindu sangat-sangat. ni baru 7 hari tak jumpa. rindu kat en suami jugak. tak sabar nak habiskan cuti hujung tahun bersama keluarga tercinta. insya Allah kalau tiada aral dan halangan , lama lah mama lynn dapat spend time ngan en suami dan keluarga.


♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

9 pesanan kasih sayang:

  1. Takpe, nti cuti2 Mama Lynn habiskan masa dgn Family ye.. kualiti time with them... :)

    ReplyDelete
  2. mestilah dia tak nak berenggang akak...sebab jarang jumpa mama-nya... ^_^... takper... lepaskan rindu puas-puas semasa cuti... ^_^

    ReplyDelete
  3. insya Allah... tak sabar sebenarnya

    ReplyDelete
  4. sabar ye kak,,heheh nnt boleh cuti2 dgn family =) puas2 ye,heheh

    ReplyDelete
  5. farawaheda : hehe tu la pasal, ingatkan lama x jmp mak dia ni mcm nak tak nak je tp alhamdulillah ikatan tu ttp kuat. smpai2 umah dah boleh berkepit terus

    norshahfeza : sabar.. insya Allah =)

    ReplyDelete
  6. Dia ke mana mama lynn ? Duduk dengan nenek ke.

    ReplyDelete
  7. Tak lama lagi ...sabar ajer ..hehehehehe

    ReplyDelete
  8. Alolo.. sedih aida ha, tak pe sis nanti cuti pulun bermesra mesraan dengan adik.. 7 hari lama jugak tu.. hehe.

    ReplyDelete
  9. fifie : anak2 duk kat kg ngan mama , ayah n tok dia. mak dia yg ddk sini.. hehe get it

    hanif idrus : huhuhu x sabar dah ni.

    aida : tahu takpe.... kadang sebulan tak jmp kadang lebih.... tp yg penting kasih syg tu kuat kan

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar