Followers

Wednesday, November 21, 2012

lama tak blogging

lama tak blogging.. kenapa dan mengapa ?

MAMA LYNN BALIK KAMPUNG la =) masih tersisa rasa bahagia berbunga-bunga bila jumpa en suami. tapi still ada je benda tak best berlaku. isshh malang sungguh diri ni kan.
 
malas nak bercerita panjang + mood blogging pun belum ada lagi ni. apatah lagi nak blog walking. letihnya lately ni. insya Allah nanti kalau tangan ni rajin nak menaip mama lynn kongsikan cerita-cerita terbaru dengan semua. buat masa ni M besar tu memang menjadi-jadi.




♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

6 pesanan kasih sayang:

  1. mama lyn jgn lupe update tau=)

    tke care ye=)

    ReplyDelete
  2. biasalah dah lama x bloging jadi malas rasa..hehe

    ReplyDelete
  3. feza : insya Allah, akan updated later

    jue jaynee : hehe balik kg dik, jmp keluarga tersyg

    Hnahdy : hehe tau xpe. nak asah balik kerajinan tu

    ReplyDelete
  4. bila dah balik kg, mmg nk start balik berblog, rs mls kan.. sy pun gitu.. hihi

    ReplyDelete
  5. intan : haha tau takpe. takde idea nak menulis jugak. rasa berat je tgn ni

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar