Followers

Thursday, November 29, 2012

demam crepe durian


dah lama nak tulis tentang crepe durian ni tetapi selagi tak rasa , macam tak lengkap pulak kan entri tu. kasi test dulu then baru lah boleh bercerita tentang makanan suka ramai ni. mama lynn pasti semua kawan-kawan blogger pernah dengar tentang crepe durian. mama lynn sendiri teringin sangat-sangat nak rasa. hari ni barulah dapat realisasikan impian mama lynn tu.
kebetulan terbaca kat fesbuk sorang kawan ni. dia nak hantar crepe durian, so mama lynn tanyalah kalau-kalau boleh hantar ke MBSA ni. bila dia kata boleh terus mama lynn order 1 pack. ngan dia 1 pack cuma rm10.00. ada 5 biji kesemuanya. saiznya jga besar-besar. 1st time makan crepe durian terasa jatuh cinta. lepas ni comfirm nak makan lagi. tapi mama lynn cuma dapat makan sebiji. share ngan kawan-kawan opis.. seyes x puas. rasa nak lagi dan lagi. cuma mama lynn tak suka creme dia kot, hehe tekak mama lynn cepat loya ngan creme. ape pun keenakan crepe durian tadi masih terasa. sape nak belanja mama lynn pun dialu-alukan.


supplier crepe durian yang mama lynn kenal ada 2 orang. both kenal kat fesbuk. so kalau korang berminat try la singgah kat link diorang. ada disertakan dalam gambar kat bawah ni.
urmmm tak boleh la makan selalu. takut hilang ke laut semangat diet mama lynn nanti. sekali sekala makan tu ok lah kan.. hehe pada yang belum pernah rasa jangan tak try. nak buat sendiri pun senang kot (pada yg rajin memasak).


yang ni copy paste dari laman fesbuk Noormie Eryn

deliver by atie daut



♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

7 pesanan kasih sayang:

  1. waa sedapnyer...tak pernah rasa lagi...

    ReplyDelete
  2. hoho~.... sekarang dah trend crepe ni~

    ReplyDelete
  3. so far tak pernah rasa lagi..sebab tak berapa nak makan sangat durian ni. kalau betul2 kepingin baru mencari nanti..tapi nampak macam sedap juga..

    ReplyDelete
  4. lizz : sedap.. boleh la try pasni

    alyrd : yup.. crepe mangga pun ada tau

    mel : bkn takat nampak sedap je, rasa dia pun sedap.. memikat hati

    ReplyDelete
  5. alahaiii sedapnya... tingin sgt nak mkn...

    ReplyDelete
  6. intan : ina, kat sp ada org buat tak ?

    ReplyDelete
  7. sedapnya kak,,xsaba nak balik umah,heheh nk mkn ngn family lg feeling gitu

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar