Followers

Friday, November 23, 2012

anda kategori yang mana ?



entri basi kot.... semua dah penah tengokkan gambar yang mama lynn kongsikan ni. urmm kat mana agaknya letaknya diri korang dalam gambar di atas ni.
 
mama lynn tak kisah orang nak kutuk mama lynn andai suka je letak post cam naif atau baik sangat kat facebook atau twitter. bukan lah nak kata kita ni alim atau arif sangat tentang agama tetapi sekurang-kurangnya niat mama lynn ikhlas untuk kongsikan apa yang mama lynn baru tahu atau dah tahu. lagipun itu kan lebih baik dari status yang berbaur emosi dan marah-marah.
 
berkongsi ilmu bukan setakat secara berdepan tetapi di alam maya pun kita boleh share kan. mama lynn suka je orang post gambar-gambar yang sarat dengan mesej samada untuk dijadikan panduan hidup atau diamalkan. insya Allah kalau niat kita KERANA ALLAH, semuanya kan dipermudahkan.

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

6 pesanan kasih sayang:

  1. iima : insya Allah moga2 kt berada di situ hendaknya kan

    ReplyDelete
  2. kak lynn, nak yg nmbo satu,,tp saye jenis yg tak suke post2,heheh,,dulu mule2 memg sentiasa updet, skrg mcm malu jek,,heheh so diam jek

    ReplyDelete
  3. kadang2 pernah jugak mengalami no 2 tapi cepat2 betulkan niat tu.. huhu.. setakat nie tak pernah lagi keluarkan status perasaan kat situ.. huhu

    ReplyDelete
  4. shahfeza : hehe tp kadang2 kita sendiri tak sedar kita berada di posisi mana kan.. kita hanay manusia biasa yg kadang alpa dengan apa yg kita lakukan

    hanif : haha susah nak tolong ni

    aida : prasan sudah... hehe tau takpe. tapi kadang2 status kita biasa je cuma judgement org tu ke laut skit

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar