Followers

Thursday, November 1, 2012

tempat bersantai mama lynn

ruangan kerja mama lynn dari pandangan hadapan

pandangan luar tempat bersantai

wahh siap boleh baring lagi ni =)
entri ni sempena mama lynn da ubahsuai sikit ruang yang ada di belakang meja kerja mama lynn. memandangkan space di belakang meja mama lynn agak luas so terdetik dalam hati ni nak buat tempat istirehat. sebelum ni just letak almari kerja mama lynn di belakang kerusi mama lynn ni ha. semalam masa kawan mama lynn kemas-kemas sikit kat opis, mama lynn mintak tolong dia letakkan partition kecil di sebelah almari kerja tu ha.
 
dah ada tempat nak bersantai + terlindung. rasanya kalau nak solat kat situ pun takde masalah. buat masa ni just letak tikar biasa. ada bajet nanti mama lynn plan nak beli karpet then nak make over sikit ruang istirehat ni. biar nampak mengancam sikit.
 
korang kat opis macam mana pulak. ada tak ruang korang nak bersantai tatkala penat bekerja. atau ley gak landing kejap masa lunch hour ? setakat ni mama lynn belum lagi rasmikan lagi ruangan ni. tengok-tengoklah bila berkesempatan nanti.

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

8 pesanan kasih sayang:

  1. wah seronok sgt tuh...kalau ima x nak dah beli karpet nak beli "toto" terusss he he sbb time lunch pun jrg mkn sllu mmg nak tdo jerrrr..hheee

    ada keje kosong tak?haha

    ReplyDelete
  2. best tu sis boleh bersantai dekat situ.. cantik sis kemas, selesa dan bersih je nampak. Aida lepas waktu lunch pi surau lepas solat je terus berbaring sekejap. hehe.. kadang2 online je time tu lah nak blogwalking. :P

    ReplyDelete
  3. aida : takde la kemas mana pun.. cuma biasala opis kan. xnk la sepah2. akak ni blogwalking time2 keje ni la tp bila takde keje.. hehe sempat je nk blogging kan

    ReplyDelete
  4. wah kira luas jugak tpt bersantai ye

    ReplyDelete
  5. ummi : boleh la takat nk buat tempat solat ngan guling2

    ReplyDelete
  6. wah boleh wat kje smbil brbaring cenggini :P

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar