Followers

Monday, October 22, 2012

Segmen : 8 Things About Me


klik SINI untuk bersegmen


segmen ni menarik untuk mama lynn sertai. bukan apa bila ada segmen macam ni baru lah sempat nak tengok balik peribadi diri sendiri. jom kenal mama lynn dengan lebih rapat. pada yang nak bersegmen sila klik bawah banner tu. senang dan mudah je sebenarnya. bila en misai buat segmen, rasa excited nak join.

Eight - Things about me
1. Lahir di HTAR, klang
2. Anak kedua dari 7 beradik
3. Suka sangat ngan warna pink & purple
4. Seorang yang pemaaf
5. Sedang dalam usaha menurunkan berat badan
6. Suka sangat berkemas, x suka tengok keadaan bersepah
7. Cepat terasa (sob sob sob)
8. Bekas pelajar UiTM jengka


Seven - Hobbies
1. Kemas rumah
2. Berkebun bunga
3. Membaca.....sangat suka membaca
4. Blogging, hari2 nak hupdated blog kalau boleh
5. Suka berfikir dan berangan
6. Suka tengok drama kat tv9
7. Masak =)

Six - Things I Hate
1. Kereta rosak tepi jalan
2. Orang yang suka mencarut
3. Benci bila ditindas
4. Orang yang takde tanggungjawab
5. Kena tinggal sorang kat rumah
6. Orang yang suka buat fitnah

Five - Song I Like
1. OST Adam Hawa
2. Pendam by Shahir
3. Thousand years by Cristina Perri
4. Aku yang kau sakiti by Judika
5. Kisah kita by Stacy

Four - Favourite film/drama/musical/series
1. Julia (still di TV3)
2. Galaksi
3. Once upon a time
4. Adam dan hawa

Three - Favourite Food
1. Suka makan telur(hancur) yang digoreng bersama kicap
2. Paprik
3. Kuewtiau tomyam

Two - Wishes
1. Melahirkan zuriat dari rahim sendiri
2. Dimurahkan rezeki oleh Nya

One - Quotes
" Pergaulan mempengaruhi didikan otak.Oleh itu, untuk kebersihan jiwa hendaklah bergaul dengan orang-orang beradab dan berbudi mulia yang dapat kita kutip manfaatnya" - (Hamka)
♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

12 pesanan kasih sayang:

  1. wah,,,cm best je segmen ne.nk join jg la,,,cm ada p'samaan sikit dgn mama lynn sy ne^^

    ReplyDelete
  2. suka baca tentang lynn tu....
    gd luck oke..:)

    ReplyDelete
  3. Jom Join ^_^

    http://nornishanisrina.blogspot.com/2012/10/segmen-colour-monster-by-nisha.html

    berharap sangat kamu Join ^_^ Senang je .. Cume kene colour gambar monster ^^

    ReplyDelete
  4. Wahhhhh....best nye segmen ne..Btw Salam kenal^^

    ReplyDelete
  5. oh banyak juga yang tersirat ttg mama lynn... suka baca entri ni... :D

    ReplyDelete
  6. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete
  7. izzah : persamaan dari sudut apakah itu =) hehe jgn tak join tau

    mama saly : tq =) sy hny insan biasa

    nis : insya Allah akan cuba lapangkan diri utk join, kalau lambat jgn terasa hati tau. arini agak bz

    cik azlyzah : salam kenal...kalau best join jugak la k

    nora karim : hehe tq nora. itulah sy

    pokjoe : insya Allah lapang sy akan ke sana + da lama jugak follow blog awak + x sempat nak jenguk selalu je

    ReplyDelete
  8. terima kasih sebb sudi join segmen saya. nice to know mamalynn. btw, segmen ini saya terpaksa tamat kan hingga esk kerana saya ada komitmen lain. terima kasih :)

    ReplyDelete
  9. dari segmen yg sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/10/segmen-8-things-about-me.html

    ReplyDelete
  10. solihin : sama2 + thanks la create segmen ni. kenapa nak ttp awal sgt. syg la.... segmen best

    mrs rongoks : wahhh ada jugak adik sorang ni

    ReplyDelete
  11. assalam ayu datang dari segmen yang sama...heehhe...jom join segmen ayu pulak...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/10/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar