Followers

Thursday, October 11, 2012

sape nak tambah follower by leyla

klik klik klik


support kawan2 blogger. yeahh setelah beberapa ketika menyepi dari sebarang segmen kali ni mama lynn terasa nak bersegmen. tu pun setelah singgah di blog aimi syahirah ni. terpandang lak segmen yang dia join. bila bukak link segmen tu rasa ehhh tak susah mana pun.
 
pada yang nak turut serta sila la klik kat bawah banner tu. segala terma & syarat ada disenaraikan di sana.
 
follower blog mama lynn ni dah 409 .

3 perkara tentang blog asywalela ismail
 
- konsep petals yang jatuh tu memang sesuai dengan theme blog (pink). nampak sangat owner dia gugurl.
 
- suka tengok header tu. sesuai la dengan tuan punya blog yang berasal sari cameron highland kan. (pasni turun cameron ley la guide akak k)
 
- blog tak terlalu berat. loading pun smooth jer =). buat leyla, gud luck akak ucapkan + happy blogging.

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

7 pesanan kasih sayang:

  1. follow cini dari segmen sama.

    http://juejaynee.blogspot.com/2012/10/sape-nak-tambah-follower-by-leyla.html

    ReplyDelete
  2. tq akak sebab da join segmen nie . tak de la . bukan asal cameron pon . tapi lau akak nak pi cameron . boleh je nak join . hehe . :)

    ReplyDelete
  3. leyla : bila awk ckp bkn asal dr sana br prasan tu tmpt percutian yg awk pernah pergi. hehe mata ni rabak x prasan

    ReplyDelete
  4. intan : tq

    didiey : singgah sana latter

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar