Followers

Friday, October 12, 2012

rasa sangat comel =) (perasaan)

merah jambu di hari jumaat

korporat day
takde kerja lah tu. sementara tunggu pukul 4.30 ptg ni la kerja yang mama lynn terlebih rajin nak buat. ape lagi kalau tak mengedit gambar. pasni boleh la upload kat facebook ngan twitter. bajet la comel sangat.
 
ekceli baju pink kat 1st frame tu baju raya mama lynn tahun ni. hari ni lah baru kali kedua mama lynn pakai. segan nak pakai coz baju tu kurung moden. segan la coz bila pakai nampak sangat mama lynn ni gemuk. tapi hari ni yakinkan diri juga untuk pakai. hehe mujur takde yang complaint. rasa selesa sikit pakai kali ni dari pertama kali pakai dulu. mama lynn buang pading kat bahu coz bahu dia tak berapa cantik.
 
gambar kedua tu tak ingat pulak mama lynn ambil bila. rasanya hari isnin lepas. biasalah korporat day, so tudung mesti hitam. comel tak ? hehe nak tunggu orang puji lambat sangat kan.
 
esok dan lusa mama lynn mungkin tak sempat untuk blogging + esok nak jadi baby sitter untuk anak buah yang 2 orang tu. aiman faliq & afif fikri. aqeel pun nak balik rumah wan dia esok. so 2 hari tu masa untuk bersama keluarga. yang pasti esok nak kena jadi tukang masak kejap. mama lynn gantikan sorang makcik ni. kena buat nasi bungkus untuk 15 orang. dapat la duit lebih sikit. tengah pikir nak masak lauk & sayur apa. insya Allah hari isnin kita jumpa lagi. ape pun selamat berhujung minggu.

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

9 pesanan kasih sayang:

  1. selamat berhujung minggu jugak!=)

    ReplyDelete
  2. hemoi-hemoi..dan lagi dok possing2 ek...tomei-tomei..hihhihihi

    ReplyDelete
  3. baju pink polkadot yer.. samalah kita.. hihii

    tapi saya punya baju kurung pahang :-)

    ReplyDelete
  4. Comelnya....hihihihi.
    Hapi babysitter

    ReplyDelete
  5. wana : alhamdulillah melalui hujung minggu dengan sempurna

    eyda : hik hik malunya nak menyorok org kata comel

    jue : comel !! hihi tq

    intan : ye ker. sy buat kurng moden ni. tu yg malu tersipu2 nak pakai g keje

    hanif : tq .mama lynn syg anak2 buah tu yg sanggup jaga keduanya

    ReplyDelete
  6. bayam saya xpotong walaupun besar & goreng mula2 saya goreng sehelai2 lepas tu dah mls, terus byk2.. hihii tp pastikan bayam xbertindihlah ms goreng tu

    ReplyDelete
  7. intan : ina, nk test buat la nnt... mcm sedap je

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar