Followers

Thursday, October 25, 2012

pembersih feminin wanita



tajuk entri ni sah-sah khas untuk gologan hawa. yang adam tu tak yah baca pun xpe... unless korang nak belikan untuk wife takpe. ekceli mama lynn dah lama nak beli feminin wash ni,dari label d'herbs. mama lynn mula kenali feminin wash ni daripada ibu mertua dan honey madu mama lynn di kampung.
 
sebelum ni mama lynn gunakan jenama lain. tu pun sering bertukar-tukar jenama. apa yang kurang bestnya kebanyakkan feminin wash tu cair sangat. beli mahal-mahal kejap je dah nak abis. then bila mama lynn try perawan herbal wash ni mama lynn rasa tertarik untuk gunakannya + sabun cecair dia agak pekat dimana kita hanya perlu tuang sedikit sahaja ketika menggunakannya. kira sangat menjimatkan + baunya pun menyenangkan.

kalau korang nak tahu kandungan dia boleh la besarkan gambar kat atas tu. belah kanan tu ada info sedikit berkenaan produk ni. baru semalam mama lynn beli di sebuah stall di SACC Mall. sebelum ni mama lynn ada bertanya pada seorang peniaga di kompleks PKNS tapi harga dia tu fixed prize RM19.90 , teragak-agak nak beli. semalam adik kat stall tu kata ada 15% diskaun means kena bayar RM16.00 je. terus mama lynn beli sebotol.
 
untuk wanita kat luar sana. walaupun diri kita ni tak la cantik mana tapi kita perlu menitik beratkan kecantikan dalaman. lagi-lagi yang dah berumahtangga. mama lynn tak suka bercerita terlalu dalam mengenai perkara ni. semuapun sedia maklum kan.
 
mama lynn nak suggest korang guna produk ni. hanya RM19.90 je pun sebotol. mama lynn rasa boleh la tahan 1-2 bulan. kalau pandai berjimat mungkin lebih lama korang boleh gunakannya. berkesan atau tidak produk ni buat diri mama lynn, biarlah masa yang tentukannya.

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

No comments:

Post a Comment

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar