Followers

Tuesday, October 9, 2012

lulus 2 paper , kandas 1 paper



semalam mama lynn berjaya mengatahui result exam KPSL yang mama lynn ambil bulan julai yang lepas. SILA RUJUK entri ini . agak terkejut dengan percubaan pertama. hik hik hik .. nak gelak pun ada. berjaya meluluskan diri untuk 2 paper. nak kata study memang tidak la. paper undang-undang tu memang dah agak dari awal akan kandas cos mama lynn sekadar jawab 2 soalan dari 4 soalan yang wajib di jawab.
 
senyum kambing mama lynn petang semalam. kawan2 siap cakap "apa ko dah buat". mungkin ini rezeki yang ALLAH SWT berikan pada mama lynn. bila 2 paper dah  lulus rasa excited untuk reseat balik paper undang-undang tu + kawan mama lynn sorang ni dah lepas tiga2 paper. tq ALLAH. =)

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

6 pesanan kasih sayang:

  1. Tahniah mama lyn.. saya amik tahun lepas, kali pertama amik terus lulus tiga2 paper.. hehe syukur al-hamdulillah lulus tp mungkin sbb rezeki anak kut sbb masa amik exam tu saya tgh pregnant.. ramai mmb opis yg amik sama kena repeat thn ni tp smlm tgk result sume kecewa juga.. smp diorg suh sy buka kelas cara jwb soklan..huhuhu

    ReplyDelete
  2. tahniah utk iena jugak cos lagi hebat ley lulus tiga2 paper sekaligus. ada juga kawan yg sy aspect dia boleh lulus semua tp kandas 2 paper. insya Allah thn depan sy akan struggle betul2 paper undang2 tu. tak nak reseat byk kali.

    ReplyDelete
  3. takpa nanti cuba lg utk paper undang2 tu... sy bab2 undang ni xminat sgt.... mls nak study.. ehheh

    ReplyDelete
  4. intan : ina, masa jawab paper ni rasa mmg x boleh nk jawab langsung. tak ambil masa pun . sy keluar dewan 30 min masa exam br mula. tu yg yakin kandas. insya Allah next time nk buat btl2

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar