Followers

Wednesday, October 31, 2012

langkawi aku datang !!!



tugu helang ni adalah salah satu mercu tanda di langkawi. ketika mama lynn datang berhoneymoon di sana 3 tahun ++ yang lepas, mama lynn tak berpeluang pun ke sini. hanya sekadar nampak dari jauh je. insya Allah perjalanan cuti-cuti ke langkawi kali ni akan mama lynn manfaatkan sepenuhnya + semua aktiviti di sana telah di susun rapi.
 
insya Allah malam esok mama lynn akan bertolak ke langkawi bersama teman-teman sekerja. sangat teruja sebenarnya + tak sabar untuk ke tasik dayang bunting. moga-moga diberikan kesempatan untuk itu. TTC macam mama lynn ni katanya elok minum sedikit air tasik tu. wallahualam... tu yang mama lynn dengar2. sebagai hamba Nya kita sekadar berusaha dan berikhtiar.
 
teringat pula beg pakaian mama lynn yang hilang tu. dah la baju jalan banyak dalam tu. takpe lah, kali ni pakailah mana yang ada. kelmarin mama lynn dah shopping seluar jeans dan slack then semalam sempat la beli blouse sehelai. baju-baju jalan yang ada kat rumah tu dah season so rasa macam x sesuai lak nak digunakan untuk berjalan jauh. mama lynn akan updated kisah di langkawi minggu hadapan. doakan mama lynn selamat pergi dan kembali. yang pasti di entri-entri akan datang mestilah mama lynn nak kongsikan cerita bercuti di langkawi.


p/s : TTC means TRAYING TO CONCEIVE ( cuba untuk mengandung)
♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

7 pesanan kasih sayang:

  1. jue jaynee : jomlah join akak ke langkawi.. kt jumpa kat sana terus =)

    ReplyDelete
  2. tak tahu bile lg dpt dtg langkawi nih

    ReplyDelete
  3. Langkawi tempat paling nostalgik buat aida.. Bila sebut je Langkawi nak nangis rasanya.. T_T pasal minum air tasik tu kan mama time aida pi sana pun ada org sana kata gitu.. hati2 mama bercuti, tak sabar nak tgk entry terbaru mama pasal langkawi nie.. :)

    ReplyDelete
  4. pink umi : ada rezeki boleh la ke sana =)

    aida : hehe aida penah dgr jgak eh ttg tu. insya Allah tggu next week k updated tbaru dari akak. hehe ni x sempat nk bkemas lagi

    ReplyDelete
  5. Mama Lynn:
    last kak ke Langkawi tahun 2002 kot..
    sepanjang study UUM 3 kali dpt jejak kaki ke sana..
    erm..dah duk jauh ni..ntah bila boleh ke sana lg :(

    ReplyDelete
  6. ada rezeki nnt pergi la lagi atie =)

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar