Followers

Monday, October 22, 2012

KAIN PASANG CANTIK GIVEAWAY

klik SINI untuk join GA

jom LIKE


zatty musyux tag mama lynn untuk segmen ni, dah 3 kali dia invite. untuk menyokong rakan2 blogger mama lynn nak join jugak GA ni + adiah dia kain pasang. pada mama lynn yang bekerja di pejabat ni memang la sangat suka dengan adiah yang disediakan. sangat berbesar hati kalau dapat buat baju kurung baru. hik hik hik.. boleh menang ke ?
 
mama lynn nak ajak u all semua rakan2 blogger join GA ni. lepas ni nak berkempen sikit untuk ajak kawan2 blogger join sama. wahh macam calon parti politik lah pulak. jangan buang masa korang, just klik bawah banner tu =)


♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

9 pesanan kasih sayang:

  1. good luck kak!!! kite pn nk join la..

    ReplyDelete
  2. terus gi skang jugak blog tu hehehe

    ReplyDelete
  3. farisha & maya : gud luck + tq support

    ReplyDelete
  4. thx sis sudi singgah n follow my blog, sy dh singgah n folow sini jgk, good luck ye :)

    ReplyDelete
  5. gee azie & mak cik muda : tq di atas kunjungan balas.. gud luck

    ReplyDelete
  6. Datang dari segmen yang sama...
    Good luck ^_^

    ReplyDelete
  7. saya datang membalas kunjungan... ^_^ salam kenal...

    ReplyDelete
  8. wilma & farawaheda : salam ukhuwah + salam kenal

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar