Followers

Tuesday, October 23, 2012

intan berlian dah selamat melahirkan adik alisha

 


seperti yang dijanjikan kepda ina a.k.a ibu alisha pemilik kepada blog intan berlian entri ini khas mama lynn dedicated untuk beliau sempena kelahiran cahayamata barunya.


semalam ina sempat memaklumkan di laman blog beliau yang tanda-tanda untuk melahirkan sudah ada. sebagai teman blogger mama lynn sentiasa mendoakan dia selamat melahirkan adik alisha. jam 8.01 malam tadi, mama lynn telah menerima perkhabaran gembira dari ina melalui sms. ina selamat melahirkan anak keduanya.
 
adik alisha telah selamat melihat dunia pada jam 4.40 ptg , 22 oktober 2012. baby seberat 2.65 kg tu masih dirahsiakan jantinanya. huhuhu sangat surprise la ina. mungkin ina nak buat pengunguman rasmi di blognya nanti.
 
sempat mama lynn berseloroh ngan ina bahawa beliau x sempat nak merasa makan rendang. =) tumpang gembira dengan kelahiran adik alisha. sangat teruja nak tahu jantina adik alisha. wahhh berahsia sungguh sahabat mama lynn ni. sama-sama kita nantikannya.
 
buat ina "selamat berpantang dan jangan lupa jaga kesihatan tu. moga ina dan baby sentiasa dalam keadaan sihat. insya Allah kalau ina dah balik SP nanti nak jugak datang melawat. nak jumpa ina, alisha dan adik alisha. lepas ni kami semua ternanti-nanti entri tentang alisha dan adiknya. "

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

9 pesanan kasih sayang:

  1. terima kasih atas info nanti akak copy paste disini ye nak inform kat blog akak pulak....

    follow disini ye...nanti follow akak balik hehehehe

    ReplyDelete
  2. saya rasa mesti alisha dapat adik lelaki kan..

    ReplyDelete
  3. joanna yunus, fieda & waniey : tumpang hapy kan dengar berita ni. tak sabar nak tahu jantina adik alisha sebenarnya ni. sgt excited =)

    ReplyDelete
  4. tue la kak ina masi nak berahsia...puas eca korek rahsia jantina adik alisha.hahahhaa

    ReplyDelete
  5. tahniah untuk ina...tak sabar jgk nak tau baby girl ke boy kan...

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah syukur... tak dpt la ina merasa makan makanan hari raya... hehe..

    ReplyDelete
  7. Tahniah buat mama ina dah selamat melahirkan anak.. Gembira hati mendengarnya.. Jeng3 lelaki ke perempuan babynya? xcited nak tgk gambar baby. hehe

    ReplyDelete
  8. eca : hehe takpe la kt bg ina sedikit masa + mesti la dia nak adil ngan semua kan =)

    lizz : semua org ternanti berita ttg tu

    nora : hehe takpe yg penting baby & ibu selamat kan. makan rendang lepas pantang la jawabnya

    aida : kt tunggu entri dari ina k.. akak pun sgt teruja nak tahu ni

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar