Followers

Thursday, October 11, 2012

hobi baru lagi

new hero AIMAN FALIQ
 
puteri kesayangan hati NURUL DIANA NAJWA

semua sudah maklum dengan hobi mama lynn yang suka dengan bunga. kali ni mama lynn tak nak bercerita khabar bunga-bunga di laman rumah mama lynn tetapi tentang HOBI BARU diri ini.
 
dalam seminggu ni rajin sangat menggunakan Photoscape untuk buat editing gambar. tu pun gunakan PAGE di mana function dia lebih kurang " make one photo by merging multiple photos at the page frame" . dah jadi macam addict pulak ngan hobi ni. ada je gambar yang mama lynn nak edit.
 
kalau diikutkan hobi ini biasa-biasa je di mata umum tapi buat mama lynn rasa happy & puas bila dapat menjadikan gambar-gambar insan tersayang di dalam satu frame. dalam masa sibuk dengan tugasan pejabat,sempat juga mama lynn melayan hobi ni kan.
 
setiap orang mempunyai minat yang berbeza. terpulang pada kita bagaimana kita nak praktiskannya di waktu yang lapang. macam sekarang ni rasa agak free sedikit , mama lynn ambil masa untuk blogging kejab. kira lebih baik dari ponteng kerja. =)

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

6 pesanan kasih sayang:

  1. Kakak ipar CiM ada hobi mcm ni. Dia guna i-phn siap edit muka dr tk berapa nk cun trus jd model. Hehe..make sure smpn sumer pic dlm external hardisc

    ReplyDelete
  2. Salam. Wah your blog sgt menarik & ohsem! =) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    ReplyDelete
  3. cinta miseri : CiM , hehe sebenarnya hobi ni kadang2 dpt reallease tekanan yg kt hadapi sehari2. mungkin buat mcm tu buat dia lebih rasa yakin pd diri. siapa tahu kan.

    aimi : tq tq.. biasa2 je pun ni

    ReplyDelete
  4. HOBI EDIT NI PUN BEST GAKKAN.. BOLEH BUAT KITA RALIK.. TP SY XSUKE SGT sbb xminat.. hihii

    ReplyDelete
  5. suka jugak guna photoscape nih.

    ReplyDelete
  6. intan : ina , depends kat individu kan soal minat ni. kadang2 kita minat sesuatu yg org x minat . hihihi...

    sal ya : best kan function dia

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar