Followers

Tuesday, October 9, 2012

goodiest dari singapore

last weekend kawan2 sekerja mama lynn sempat meluangkan masa ke singapore. cuti-cuti sehari di singapore. sebelum tu diorang bermalam di JB. tahu-tahu je la kalau nak bermalam di singapore poket kena la tebal.
 
alhamdulillah even mama lynn tak ikut pun still dapat goodiest dari singapore. dapat 3 lagi. 2 magnet untuk ice box & another one key chain. yeahhh sukanya hati ni. ingat jugak diorang kat mama lynn ni ha.
 
bila la turn mama lynn nak ke sana. ada apa yang menarik di singapore ? dah tentu teringin nak ke sentosa island & universal studio. insya Allah satu hari nanti nak jejakkan kaki ke sana jugak. amin.
 
 
key chain dari kak esah

magnet ice box dari kak siti kamisah & naqi (tq kawan)


♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

3 pesanan kasih sayang:

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar