Followers

Tuesday, October 16, 2012

buah hati mama


inilah 3 orang buah hati mama lynn. 3 orang anak buah di sebelah keluarga mama lynn ni lah penyeri keluarga kami. tanpa mereka bertiga rasa tak ceria dan tak lengkap hidup kami. muhammad aqeel azraei, afif fikri & aiman faliq buah hati mama lynn. sekurang2 nya bila berjauhan dari 2 orang buah hati di kampung ni terubat juga kerinduan tu. ada tempat untuk mama lynn bermanja.
 
muhammad aqeel azraei, afif fikri & aiman faliq, mama doakan kalian bertiga membesar sebagai anak-anak yang soleh. be a good boy. mama sayang semuanya sama je tau. tak nak ada yang terkurang atau terlebih.
 
bila tengok muka aiman saling tak tumpah masa afif kecil2 dulu. alahai comelnya. tapi kalau korang nak tahu yang paling hyper sekarang ni afif fikri lah cos baru nak membesar. aktif sangat sampai boleh semput dibuatnya.
 
bila la mama nak bagi korang sepupu girl pulak kan. moga Allah SWT perkenankan doa mama. amin.  

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

6 pesanan kasih sayang:

  1. insyaAllah yang akan dtg ni girl..he he (saje bagi semngat kat mama lyn)

    ReplyDelete
  2. alahai sweetnya, ada org doakan mama lynn. terima kasih dik. amin =)

    ReplyDelete
  3. comel2 buah hati mam Lynn...
    InsyaAllah baby girl coming soon..(sbnrnya doa kt diri sendiri gak)...hehe..teringin anak pompuan :)
    salam kenal... klu sudi follow sy juga ye...:)
    TQ.

    ReplyDelete
  4. InsyaAllah.. nanti adalah rezeki lynn... jgn putus asa.. teruskan berdoa n berusaha :-)

    ReplyDelete
  5. hanif : tq uncle, kami mmg kiut pun. hehehe

    atie : amin, sape tak nak anak kan cuma tu la belum rezeki sy. Allah bg 2 org anak segera tu pun dah satu rahmat besar cuma bkn semua org boleh phm situasi sy ni

    intan : ina, thanks eh .. usaha turunkan berat badan dulu ni

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar