Followers

Monday, October 8, 2012

belated birthday celebration

belated celebration !!! yeaahh akhirnya mak mama lynn berjaya memotong kek hari lahir even kami lewat menyambutnya. lambat 3 bulan sebenarnya. birthday mak jatuh pada 12 julai yang lepas tapi memandangkan amsa tu tengah bulan, masing2 takde bajet nak sambut.
 
kali ni adik mama lynn 2 orang tu yang sponsor. masing2 baru bekerja so merasa juga lah duit gaji diorang. thanks kakak & adik. simple menu dari belakang rumah mama lynn. sekadar masak ayam panggang. adik ipar mama lynn (siti) tolong perapkan ayam malam kelmarin. kira bila dah masak terasa segala herb dia.
 
sape yang masak ? dah tentu lah angah diorang ni. mama lynn tak la pandai nak hidupkan bara api tapi berkat sabar akhirnya berjaya jugak. untuk tidak menyusahkan diri mama lynn siap guna kipas angin lagi. tak la tangan ni penat nak kena mengipas. ape pun berjam-jam jugak la berkampung kat belakang rumah tu untuk memanggang 3 ekor ayam.
 
untuk mak insya Allah kami akan sambut mak punya next birthday better than yesterday, insya Allah. kami sayang mak dunia akhirat.
 
my luvly mak

xtvt memasak ayam


♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

4 pesanan kasih sayang:

  1. hepy belated besday mak...wah bako2 ayam yer

    ReplyDelete
  2. tq wanieys.. hehe menu pilihan ramai ni

    ReplyDelete
  3. Sweetnya kek tu .....Kami Sayang Mak

    ReplyDelete
  4. yup .. even kek kecil je makna dia besar kan

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar