Followers

Saturday, October 20, 2012

apa khabar cik bunga

nak tayang cik bunga BUTANG lebih sikit

lama x buat entri khabar terbaru cik bunga depan rumah mama lynn tu. takde bunga baru pun yang mama lynn tanam. yang meriah naik sekarang just bunga butang tu je lah. elok je dia hidup atas tanah. bila tengok bunga butang tu berbunga rasa cantik lah pulak. so mama lynn just biarkan je lah mana yang hidup atas tanah tu. tak tanam pun sebenarnya , mungkin debunga dari pasu jatuh ke tanah. tu yang dia hidup kat situ.
 
tak sempat pun nak belai cik bunga akhir-akhir ni. balik kerja terus kunci pintu rumah. rutin mama lynn sampai umah mesti nak mandi then solat asar dulu. biasalah sampai rumah pun kadang-kadang dekat pukul 6.00 petang. cuma ada sekali je dalam minggu ni balik kerja mama lynn membelai cik bunga dulu. nak siram cik bunga pun jadi malas. mujur juga Allah S.W.T turunkan hujan. takde lah cik bunga terkulai layu.
 
insya Allah petang2 karang takpun esok baru nak spend time untuk membelai cik bunga + kemas2 apa yang patut kat luar rumah tu. hari cuti macam ni jelah yang boleh spend masa sikit + cik bunga mesti rindu belaian tuan dia ni.

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

9 pesanan kasih sayang:

  1. mak saya pun suka bunga gak. mcm2 bunga dia tanam kat umh neh sya pun kompius neh rumah ke kedai bunga hihihi

    ReplyDelete
  2. sue pelik : hehe ye ke . ley la pos kat akak benih bunga=) suka jer

    jue : hehehe siapakah yg btuah tu kan.. mcm kenan pinang lak

    ReplyDelete
  3. sis diTAG http://musyuxmusyux95.blogspot.com/2012/10/mini-giveaway-by-lyanas-studio.html

    ReplyDelete
  4. awak diTAG http://musyuxmusyux95.blogspot.com/2012/10/mini-giveaway-by-lyanas-studio.html

    ReplyDelete
  5. Tak minat tanam pokok yg berbunga sebab tak sabar tunggu berbunga...hihihihhj

    ReplyDelete
  6. tanam bunga ni sebnarnye boleh releasekan tension kan.. stres jek pandang bunga, mesti hilang stress:)

    ReplyDelete
  7. zatty : akak try bukak k, klu xde halangan insya Allah akak join

    hanif : huhu susah gak kalau tak sabar ni. nak tanam terus tumbuh bunga =) kena beli yg siap berbunga la kot

    waniey : itu sudah pasti. macam x syok lak rumah tanpa bunga kan

    maya : betul lah tu. ilang rasa marah + ilang stress bila pandang bunga

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar